lähimäet, laskemista, Urban-pow, video, Yleinen

(Kutsu äänestämään!) Meni jo…

Julkaistu: 11.10.2013

Edit; nietos äänestys oli ja meni – myöskään tällä kertaa ei videotekele jaksanut finaaliin saakka – mutta kiitos kuitenkin, jos tätä kautta joku äänensä kävi antamassa. Lopullinen sijoitus taisi olla niinkin kaukana kärjestä kuin 9. eli ei paljon spekuloitavaa jäänyt. Ohessa vielä tekeleeni:

 

Jaaa morjenstaa taas. Sehän olisi se aika vuodesta kun kansan pitäisi päättää, mitä pikku videoteoksia se haluaisi katsoa syksyn tulevissa Vapaalaskuiltamissa. Ja kuinka ollakkaan allekirjoittanut blogin pitäjä on myös lähtenyt leikkiin mukaan jälleen ja tuottanut 2minuuttisen tekeleen, joss hiihdellään viime syksyn ensimmäisiä putikoita Stadissa niin Malminakartanossa kuin Paloheinässäkin. Kandidaattien esittely ja äänestys tapahtuu täältä ja tottahan tokki toivon oman tekeleeni näkyvän myös iltamissa isolla kankaalla – viime vuonna jäätiin loppukirissä muiden jalkoihin… yhyyy..

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

 

 

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *