lähimäet, laskemista, rando, syksy, TÄ?, Talma, valokuvat

2 kärpästä yhdellä iskulla – tsap!

Julkaistu: 04.12.2013

Kappasta vuan! Muuttui tuossa tiistaille suunniteltu Keinukallion tennarirando 1-2-yllättäen Talman perherinne-randoksi. Nääs kuin puskista Sipoon jäätikkö heitti ilmoille avaamisilmoituksen melko lyhyellä varoitusajalla ja niinpä pikkumäki ja perherinne olikin ajettu tampparilla laskukuntoon. Empimättä siis auto alle ja lippukassa kautta kyselemään josko vielä suljettuun mäkeen passaa mennä nitkuttelemaan karvoilla ja vastaus melko hämmentyneen ilmeen kera oli positiivinen.

Nitkuttelin ennen hissien avaamista pari kierrosta ylöös ja alaas ja siinä samalla taisin piirrellä tulevan talven ensimmäiset jäljet myös ajettuun isoon mäkeen!? Hissien nitkahdettua käyntiin minä-poika jatkoin sitkeästi nousukarvoilla lätkyttelyä ja kyllähän siinä melko kummallisia katseita tuli kerättyä lähinnä teini-ikäisistä reilienpaukuttelijoista koostuvalta laskukansalta.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tällä kertaa ei tarvinnut nilkkoihin simulointimielessä kiinnitellä mitään ekstrapainoja vaa ihka oikeilla vastuksilla mentiin. Illan saatossa siinä n.1-1,5 tunnin aikan nitkuttelin yhteensä 12,5 kierrosta rinnettä ylös ja alas puolestaan skinit kourassa laskien. Vertikaalinousua tuli n.620 metriä eli iha jees puhde arki-illaksi. Rinne sinällään oli melko epätasainen kaiketi vähäisestä lumetuksesta johtuen, joten hissilipun kanssa laskeminen olisi pelkän rinteen hinkkaajalle ollu hieman turhaa, vaikkakin saatavilla olikin alennettu iltabiljetti á12€.

Nyt on siis vähän jopa varkain yhdällä napsulla korkattu niin Talma- kuin skinnailukausikin, vaikkakin skinnailu hieman normaalirandosta poikkesikin. =)

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *