fillari, lähimäet, laskemista, luonto, Messilä, syksy, TÄ?, valokuvat

Etelä-suomi-tupla!

Julkaistu: 05.1.2014

Tuplat tuli viikonlopun aikana tehtyä! Meininki on kuin Kaliforniassa konsanaan, eli kelin puolesta voi saman päivän aikana käydä laskemassa, ja surffaamassa – paitsi että täällä eteläsuomessa voi käydä lauantaina mäessä ja sunnuntaina maastofillarilenkillä. Vuoden 2014 ensisuoritukset kahdessa eri kauden lajissa samana viikonloppuna, miälenvikast?!

Mitääs mitääs? 

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Lauantaiaamuna Keravalainen vesisade ei lannistanut, vaan optimistina aamusta konkkaronkka autoon ja kohti Hollolaa. Lahden eteläliittymään saakka koko matkan satelikin vettä, mutta sen jälkeen astuimme kuin toiseen maailman, sellaiseen jossa on talvi. Messilässä oli puita myöten keli valkoisena ja lämpömittari sojotti nollaan.

Anni testaa rinteen vauhtirajoja

Punane

Rinteet olivat kuin huhtikuussa ikään, tasaisen pehmeät, mutta (oikeasti) yllätys-yllätys eivät kovin vetiset, joten suksikin luisti. Ainoa harminpaikka tällä kertaa oli se että itänaapureiden pakkaspäivät ovat käynnissä ja kahteen avoimeen rinteeseen suattaap tulla vähän ruuhkaa silloin tällöin näinä päivinä.

Sunnuntain aktiviteetti tapahtui puolestaan hieman keväisemmissä/syksyisemmissä olosuhteissa. Lämmintä oli jopa 4-5 astetta, joten palella ei tarvinnut. Märkää piisasi kun vettä on sadellut pitkin viikkoa, mutta sepäs ei haittaa kun on jo totuttu, jos ymmärrätte mitä tarkoitan…? Parikymmentä kilsaa käytiin kuitenkin Juhan kanssa sotkemassa ja kyllähän se hauskaa oli.

Juha polkee ku olis vuosi 2014

Ja luikasta on ku talvella 

Kännistön Teboilin ulkopesupaikkakin palvelee kun ei pakasta