Hakuba, Japani, laskemista, valokuvat, Yleinen

Foto-olis-kiva-kuva-Hakuba2014

Julkaistu: 24.1.2014

Räps sanoo kameran suljin – kävin tuossa vähä kovalevyä läpi toissapäiväisen kotiutumisen jäljiltä, jotta mitä kuvia Simon ja oman kameran kennolle oikein on tallentunut reissun saatossa. Ja on ihan pakko vielä mehustella mehukkailla putikkafotoilla yms. näin postauksen muodossa, koska kaipuu japanin puutereille jäi pahasti päälle. Tokiossa tuli luonnollisesti myös paukutettua kameraa iha tosissaan, mutta tsiigaillaan niitä sitten vaikka myöhemmin. Myös videoiden raakkaus ja editointi on lähtenyt hyvin liikkeelle, joten liikkuvan kuvankin saralla on luvassa jotain hauskaa tulevaisuudessa ehkä parinkin pätkän muodossa. Tämän vuoden reissulla ei oikein tuo internethomma ollut ihan luvatuissa kantimissa, joten senkin vuoksi reissun päältä päivittely jäi aika vaisuksi – onneksi näin kotootakin käsin mehustelut vielä onnistuvat.

Yllä Simon roiskaisema ruutu meikäläisestä noin kohtuu hyvissä lumissa Cortinassa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Cortinan bäkkäriltä myös tämä ruutu.

Vähän vauhdikkaampi käännös Happo Onen pohjoisseinältä, lasku on nimeltään Gara-Gara Zawa.

Sami Simon kuvaamana Norikuran skinnailureissulla

Kuten kuvista näkee, niin kyllähän se Cortina tarjoili tänäkin vuonna ne syvimmät lumet – tässä taidetaan ajella putikkaa meikäläisen toimesta 5.hissin bäkkärillä.

Hapon harjannetta skinnatessani nappasin kuvan Hakuba47:n ja Goryun harjanteelle – sieltä niitä laskuja lähtisi reilusti, tosin itselleni kys. mesta on edelleen kokematta.

Kun lumipakka ja mäen kallistus ovat kohdallansa, niin meininki on tämänmukaista.

Hakubassa, paikallisen supermarketin hengityssuojatarjonta.

Norikuran randopävänä Ristolla kävivät skinit hieman turhan kaposiksi, joten eipä muuta kun sveitsin armeija paikalle ja reikää karvoihin – ja joha taas isompikin suksi liikkui ylämäkeen.