fillari, valokuvat

Seuraavat sata kilsaa.

Julkaistu: 09.6.2014

Jassoo – n.100km sitten pistin keväistä päivitystä viimeksi, joten eiköhän jatketat samaa rataa, tosin kesäisellä päivityksellä. Nyt alkaa mittarissa olemaan kasassa 600km polkuja ja myös polkukunto alkaa pikku hiljaa taas löytymään. Kuluneen viikonlopun aikana tuli niin lauantaina kuin sunnuntainakin käytyä ajelemassa ja hyvin rullasi fillari. Lauantaina ajeltiin sen verran verkkaisella fiilistellyvauhdilla, että sunnuntaina jaksoi painaa iha täydella vauhdilla toisen mokoman reilut 30kilsaa.

Lauantain ratoksi käytiin siis hurauttamassa Sipoonkorven kansallispuistossa hieman vaihtoehtoinen reittisuunta, koska Kuusijärvellä (normaali starttipaikka) järjestettiin lauantaina Vantaan Triathloni. Ajoimme autot Bakunkärrin parkkipaikalle ja suhautimme Fiskträskin kautta kohti Kuusijärveä ja sitten takaisin.

fisktrask-7

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

fisktrask-5

fisktrask-9

Sääjumalat ja -ennustajat eivät tällä kertaa olleet samalla sivulla ja n. 45min pideltiin rankempaa sadetta Bisan hiihtomajalla kesken lenkin. Makkaranpaistajille muutoin tiedoksi, että Sipoonkorvessa pitää ottaa omat klapit mukaan jos tulille haluaa. Meillä oli tavoitteena kiskoa makkarat naamariin Kuusijärven uimarannalla, mutta harmiksemme kisaorganisaatio oli miehittänyt makkarakodan omaa käyttöönsä ja jouduimme nauttimaan 2euron kaasurillikäyrät. Omat mutustelimme kylminä jälkiruoaksi…fisktrask-2

fisktrask-11

Sunnuntaina sitten kävimme Juhan kanssa ajelemassa hieman tour-de-Keravaa pitkin Keski-uudenmaan polkuja. Sade ei tällä kertaa pahemmin kastellut pööräilijöitä ja keli suosi muutoinkin ajelua. Todettava on jälleen, että kyllä sitä on aika mukavasti siunattu kun kotikunnan ympärillä jokaiseen ilmansuuntaan löytyy pirusti polkuja ja vieläpä vaihtelevaa sellaista.

InstagramCapture_48c04f38-801d-4e16-9ad6-5879a3cbb398.jpg

SELFIE!

fisktrask-12

Tulipa tuossa hieman viritettyä fillariakin kun huomasin että toinen eturatas oli vääntynyt kieroksi ja viskasin koko etuvaihtajan mäkeen. Hommasin tilalle trandikkään narrow-wide rattaan, joten eipähän tarvitse enää miettiä millä etuvaihteella ajelee sekä vasuripeukku saa huilailla polkiessa. 30 hampainen eturatas kun tuntuu riittävä meikäläiselle joka paikkaan, niin ratkaisu tuntuu vallan mainiolta. Alla vielä 625:lla lumialla testimielessä kuvattu video, samassa pätkässä myös ensitestit eturattaasta ja lähinnä siitä että pysyykö ketjut paikallaan…

Narrow wide setup test, RaceFace 30t, 1x9