lähimäet, valokuvat

Reissukuume

Julkaistu: 20.1.2015

Yllä Espoon chamonixin pohjoisseinä – tällä hetkellä mäki on kaiketi jo täydessä leveydessään.

Jawohl, sanoo saksalainen. No sillä nyt ei sen kummempaa tekemistä ole minkään kanssa, mutta alkutalven hissuttelun jälkeen on hyvä muutama sananen mainitella taas mitä on tullut puuhailtua. Kelithän ovat ruuhkasuomessa menneet miten sattuu ja on saatu nauttia kirpeistä pakkasista, lyhyistä hetkistä nietosten keskellä ja tietenkin loskakakkiksesta – vähän turhankin usein. Nythän Visat, Pekka Poudat ja etanatkin lupailevat vihdoin pidempää pakkasjaksoa, joten ehkäpä se talvi-talvi sieltä pikku hiljaa saapuu kunnolla etelä-suomeenkin.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

sweitti (5 of 8)

Vähän spedemarkkäännöksiä Hyvinkään Sveitsistä ”aurinkoisena” maanantai-iltana

Näin tammikuun ehtoon puolelle on mäkipäiviä itselleni kertyny tuon Lumipallon mainion laskurin mukaan kokonaista kymmenkunta. Sanotaanko näin, että kernaasti niitä olisi jo enempikin saldoon keräillyt, mutta kelit ovat suorastaan vähentäneet laskuhimoja vaihtelevuudellaan. Mutta siitä olen mielissäni, että vaihtelevuutta lokaatioiden osalta on ollut kivasti ja tarkoitus olisi pari uuttakin keskusta käydä vielä mahdollisesti etelässä tsekkaamassa tässä talven mittaan – kunhan saavat kunnolla rinteitä auki.

10259790_10152744375412585_2088909885467245317_n

Lisää uutta kööriä telemark-jengiin – Talmassa opetusta ja kaatuilua

Mutta postauksen otsakkeenahan on REISSUKUUME – ja aikaisempina talvina tähän aikaan on suihkittu jo Japanissa puuteria kilotolkulla. Eipä hätää, ylihuomenna hypätään jälleen Airbussin kyytiin ja matkataan kohti nousevaa aurinko. Tällä kertaa tosin suuntana ei ole tutusti Tokion kautta Hakuba, vaan suuntana on vaihteeksi uudet maisemat. Jospa sitä pääsen jälleen iloistuttamaan kansaa putikan värjäämillä blogipostauksilla ja katskaisemaan tämän kaamoksen synkentämän radiohiljaisuuden?! Se jää nähtäväksi, mutta muistakaahan käydä vilkuilemassa blogiloista vähä tiuhempaan loppuviikkoa kohden – Capische!?

9happo2-3

Good value & quality – Kirinin randokaliaa kohta taas koneeseen!

Avainsanat:
, ,