Haussa Suomen parhaat hiihtokeskukset 2014/2015

Valitsemme nyt toista vuosikertaa Suomen parhaita hiihtokeskuksia. Mitkä ovat mielestäsi talvilomailijan parhaat kohteet kotimaassa? Osallistu kilpailuun ja äänestä! Voit voittaa 600 euron arvoisen Haglöfs-lahjakortin!

Kilpailussa parhaiksi arvioidut keskukset palkitaan kunnianarvoisilla ”Suomen Parhaat Hiihtokeskukset” –titteleillä. Hihtokeskuksia arvioidaan ja palkitaan seuraavissa luokissa:

  • Pohjois-Suomen suositelluin hiihtokeskus
  • Keski-Suomen suositelluin hiihtokeskus
  • Etelä-Suomen suositelluin hiihtokeskus
  • Paras aloittelijoille
  • Paras harrastajille
  • Paras experteille
  • Paras vapaalaskuun
  • Paras freestyleen
  • Paras perheille
  • Paras after-ski

Osallistuminen on helppoa ja tapahtuu näin:

1. Tykkää Lumipallon Facebook-sivusta
2. Osallistu sähköpostiosoitteellasi lahjakortin arvontaan
3. Selaa ja arvioi tuntemiasi kotimaan hiihtokeskuksia

Tuntemiasi hiihtokeskuksia pääset arvioimaan kunkin hiihtokeskusesittelyn lopusta löytyvällä suosittele/arvioi -toiminnallisuudella. Yksittäiseen hiihtokeskusesittelyyn pääset helposti klikkaamalla keskuksen nimeä http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/ -listauksessa.

Hiihtokeskuksen suosittelu tapahtuu painamalla Suosittele-painiketta. Kisan suositelluimmat hiihtokeskukset (Etelä-/Keski-/Pohjois-Suomi) valitaan siis näiden annettujen Facebook-suositusten lukumäärän perusteella.

Hiihtokeskusten toimivuutta erilaisille laskijoille pääset arvioimaan antamalla niille kustakin ominaisuuesta 1 – 5 tähteä. Tähdet annetaan klikkaamalla sopimaksi arvioimaasi tähtimäärää.

Kilpailu on päättynyt

Jos haluat osallistua mobiiliselaimella, klikkaa kilpailun kännykkäversioon

Haglöfs-lahjakortti – Lisätietoa kilpailun palkinnosta

Kilpailussa arvotaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken yksi 600 euron arvoisen Haglöfs-lahjakortin voittaja. Lahjakortin voi käyttää Haglöfsin verkkosivuilta löytyvien tuotteiden hankintaan.

Haglöfsin korkealaatuiset ulkoiluvaatteet ja -varusteet soveltuvat monipuolisesti niin laskijan kuin muutenkin aktiivisen ulkoilmaihmisen tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu vaatteiden lisäksi myös esimerkiksi jalkineet, reput ja makuupussit.

Valikoituja poimintoja Haglöfsin kevät 2015 –mallistosta.

Haglöfs Astro Jacket
Kevyt microfleece-yläosa kerrospukeutumiseen. Microfleece pitää hyvin lämpöä, on hengittävä ja siirtää kosteutta, joten soveltuu erinomaisesti monipuoliseen käyttöön.

Haglöfs Rugged II Mountain Pant
Erittäin kestävät ja monipuoliset housut vaelluksille ja muuhun vapaa-aikaan. Vahvistetut ompeleet sekä vedenpitävällä materiaalilla vahvistetut takamus ja polvet takaavat toimivuuden myös kovassa käytössä.

Haglöfs Astral II Jacket
Monikäyttöinen Gore-Tex -kuoritakki. Tässä takissa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, monikäyttöisyys ja arkimukavuus. Soveltuu niin vaelluksille, muuhun ulkoiluun kuin katukäyttöönkin.

Haglöfs Shale Pant
Minimalistiset, kevyet ja joustavat housut tarjoavat todellista liikkumisen vapautta. Softshell-materiaali antaa tuulensuojaa ja käyttömukavuutta.

Haglöfs Mistral Hood
Mukavan joustava ja vartalon liikkeitä myötäilevä softshell-takki. Windstopper-kalvon ansiosta takki on tuulenpitävä ja vettä hylkivä. Tiiviisti istuva mukava huppu lisää takin monikäyttöisyyttä.

Haglöfs Tight Large
25 litran reppu aktiiviliikkujalle hyvillä säätömahdollisuuksilla. Kätevät kompressioremmit sisällön kiristämiseen. Pisaramuoto seuraa selän luonnollista liikettä ja alentaa painopistettä.

> Tutustu tarkemmin valikoimaan Haglöfsin kotisivuilla

Voit osallistua kilpailuun 1.5.2015 asti. Kunkin kilpailukategorian voittajat julkistetaan ja palkitaan toukokuussa vapun jälkeen viikolla 19.

Tietoa hiihtokeskuksille

Katso viime vuoden voittajat