Yleinen

Obergurgl-Hochgurgl

Julkaistu: 09.5.2019

Kauniit alppimaisemat, lumivarmuus ja monipuolisuus ovat asioita, joista Ötztalin laakson päädyssä sijaitseva Obergurgl-Hochgurgl on tunnettu. Laskettelukeskus sijaitsee korkealla ja on siksi lumivarma kohde koko kauden marraskuusta toukokuuhun.

Obergurgl-Hochgurglin rinnealue kohoaa 3080 metriin saakka ja molemmat kylät sekä Obergurgl että Hochgurgl ovat integroitu toimivalla hissiverkostolla yhdeksi laskettelualueeksi. Laskettelualue on isompi verrattuna esimerkiksi moneen Innsbruck Olympia Skiworldin keskukseen. Rinnealue tarjoaa laskettavaa perheen pienimmille sekä kokeneemmillekkin alppikanuunoille. Lisäksi keskuksen laajuuden ansiosta hisseillä on saavutettavissa hyviä off-piste alueita.

Laskettelukeskus on panostanut toimivaan kokonaisuuteen. Hissit, rinteet ja rinneravintolat toimivat hyvin yhdessä. Rinteillä sijaitsee todella kivoja rinneravintoloita ja esimerkiksi the Top Mountain Starilta Wurmkoglin huipulta kolmessa tuhannessa metrissä on henkeäsalpaavat näkymät vuoristoon.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla


Myös Hohe Mut Alm tarjoaa asiakkailleen kohtuulliset alppimaisemat


Hohe Mut Almin takana sijaitsee suosittu alue skinnailuun

Täällä viihtyvät ennen kaikkea perheet ja vieraat, joiden loma etenee laskemisen ehdoilla. Ennen Obergurgl-Hochgurglia Ötzalin laaksossa sijaitseva Sölden on alueen after skin mekka. Laskettelukeskus jääkin ehkä hieman Söldenin varjoon, mutta tämä toisaalta näkyy ruuhkattomina rinteinä ja lyhyinä hissijonoina. After skitä etsivien kannattaa siis jäädä Söldeniin, mutta kauniita maisemia, rauhallisuutta ja erinomaisia laskuja löytyy hieman pidemmältä laaksosta Obergurgl-Hochgurglista.