Yleinen

Lautailemaan Japaniin 2019

Julkaistu: 16.10.2018

Taisi olla vuosi 2012, kun olimme laskuporukkamme kanssa Alpeilla ja sanoimme ensimmäistä kertaa ääneen, että viiden vuoden sisään pitäisi Japaniin päästä. Siitä päivästä asti ajatus on kutkuttanut takaraivossa ja elämän ruuhkavuodet siirtäneet suunnitelmia ”ensi vuodeksi”. Mutta unelma eli.


Viisivuotissuunnitelmasta oli tullut huomaamatta viisitoistasuunnitelma


Sitten talvella 2018 nämä ajatukset tulivat uudeestaan pintaan. Liekö syynä ollut varhaiskeski-iän kriisi, kun mittariin napsahti seuraava kymmenluku jota vietin kavereiden kanssa oman taloni takapihalla peräkärryn päällä makoilevassa paljussa ja puhuimme iän tuomista haasteista. Huomattiin, että viisivuotissuunnitelmasta oli tullut huomaamatta viisitoistavuotissuunnitelma. Jos tämän kaltaisia urheilullisia haasteita haluaa tehdä, on oltava jonkinlaisessa fyysisessä kunnossa ja se on keskimäärin vaikeampaa mitä vanhempi on.

 

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
Photo by Peter Fogden on Unsplash

Photo by Peter Fogden on Unsplash

 

Ja tästä se kaikki lähti. Muutama osuva motivoiva tekijä (olen vanha, unelmia pitää elää jne muita varhaiskeski-iän kliseitä) ja mahtavasti asiaan suhtautuva rakastava perhe muutti ajatusmaailmani. Japaniin mennään kaudella 2018-2019! Niin yksinkertaista se oli, tavoite on konkreettinen, nyt vain hommiin!

Tämä blogi kuvaa Tumppupoikien Japanin laskumatkan kuvauksena. Blogissa kerrotaan matkansuunnitelusta, annetaan vinkkejä ja linkkejä vastaavaa reissua suunnittelevalle ja toivottavasti myös raportoidaan reissun tapahtumista kuvin ja videoin. Toivottavasti blogi tulee tarjoamaan hyötyä jollekin, iloa sen tekemisestä on ainakin meille itsellemme!