Alpit

Epäonnea matkassa..

Julkaistu: 08.2.2014

Niin, niinhän siinä sitten kävi, että toinen laskupäivä alkoi todella epäonnisesti, sillä kaaduin ensimmäisessä laskussa. Ensimmäisessä! Kaatuminen oli aika mitätön pikku kuperkeikka, mutta onnistuin silti samaan pohkeeseeni kudosvaurion ja takataskuun neljän viikon laskukiellon. Plääh!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kyllä muuten harmitti. Yritin kovasti saada kaatumisen jälkeen suksen takaisin jalkaan, mutta jalka ei yksinkertaisesti kantanut ja jouduimme soittamaan kelkkakyydin alas rinteestä. Onneksi Tommi puhuu saksaa, sillä rinnehenkilökunta ei puhunut sanaakaan englantia (?!).

Tapaturma sattui Laaxissa, mikä tietysti harmittaa ihan hitusen verran enemmän, sillä Laax on äänestetty viime vuonna Sveitsin parhaaksi hiihtokeskukseksi. Meno olikin kyllä sen mukaista henkilökunnan kielitaidottomuudesta huolimatta. Hiihtokeskus on todella moderni ja mitä aamupäivän aikana hieman ehdimme keskusta ihastelemaan, se vaikutti muutenkin oikein hyvin pidetyltä ja rinteet todella hyväkuntoisilta.

Tiistaipäivä meni kaatumisen takia ihan plörinäksi, mutta kovin pitkäksi aikaa tapaturmaa ei voinut jäädä harmittelemaan; kyse oli kuitenkin talvilomastamme. Onneksi olimme vuokranneet auton, joka oikeastaan pelasti koko loman. Kaatumisen vuoksi ajokilometrejä tuli 10 päivässä kiitettävät 2 500! Ehdimme Sveitsin lisäksi nähdä osia Itävallasta ja Liechtensteinista, lilluimme kylpylässä, istuimme iltaa drinkkibaarissa, shoppailimme Saksassa ja nautimme after skistä (tai itse  siis nautin siitä koko päivän muiden ollessa rinteessä;)). Eli varsin onnistunut loma kaikesta huolimatta.

Keskiviikkona Tommi laski muutaman tunnin Lenzerheidessä ja viime viikonloppuna suuntasimme Sveitsin ranskankieliselle Vaudin alueelle Leysiniin. Koska minulla on kokemusta näistä keskuksista lähinnä rinneravintolan puolelta, Tommi kirjoittaa laskukokemuksia vähän myöhemmin. Tässä kuitenkin vähän fiilistelykuvia reissusta:

Näitä maisemia kelpasi katsella vähän jalka kipeänäkin.

Kävimme myös tsekkaamassa Aeshin pienen hiihtokeskuksen.

Lenzerheiden maisemia.

-Suvi-

Avainsanat:
, , ,