Vastaa aiheeseen: Bad Gastein

Etusivu Foorumit Kohteet Itävalta Bad Gastein Vastaa aiheeseen: Bad Gastein

#38794 Vastaus

Alpit aina toimii

Pari kertaa käyty paikka. Lähinnä halvan valmismatkapaketin vuoksi. Eihän tuo huono kohde ollut, mutta ei tosiaan lähellä alppikohteiden top-kymppinäni. Positiivista on rinteeseen rakennetun kylän kaupunkimainen tunnelma, joka poikkeaa tyypillisestä alppikylästä. Hyvä kylpylä ulkoaltaineen oli myös Stubnerkogelin hissin ala-aseman lähistöllä. Altaasta näki rinteeseen.

Hyvää oli myös hiljaisuus, ainakaan hisseihin ei tarvinnut jonottaa eikä rinteissä ollut ruuhkaa. Tosin keskustakin vaikutti hieman kuolleelle, useita liiketiloja oli tyhjänä. Vauhdikkaampaa afterskitä ei meinannut ainakaan tammikuussa löytyä.

Suosikkirinteemme löytyivät Sportgasteinista ja Schlossalmilta. Dorfgasteinista nouseva aluekin oli ok. Bad Gasteinin kylä yläpuoleiset Stubnerkogelin rinteet eivät suuria jihaa-huutoja aiheuttaneet. Eli ei ainakaan kannata jämähtää kylän lähirinteille jos Bad Gasteinissa majoittuu.

Turhauttavinta Bad Gasteinissa on skibussien käytön tarve, jotta pääseeSportgasteinin tai Dorfgasteinin mukaville rinteille.

Markku: Bad Gasteinin kylässä en muista telttoja nähneeni, mutta Angertal ala-asemalla taisi olla. Ehkä myös Bad Hofgasteinissa.