Vastaa aiheeseen: Flachau

Etusivu Foorumit Kohteet Itävalta Flachau Vastaa aiheeseen: Flachau

#174777 Vastaus

Teha

Kuten ”Suosittelen Lapsiperheille” kirjoittaa, niin ihan mukavaa laskumaastoa Flachau kumppaneineen Wagrain ja Alpendorf tarjoaa. Nyt varsinkin, kun G-link ”bussi” yhdistää Grafenbergin ja Griesengareckin kumpaisenkin vuorenpuolikkaan väliasemalta 3S rakenteisella tuplakabiinilla.

2014 ja 2015 ollaan alueella suhailtu, mutta ns. liian myöhään, koska ollaan reissuja tehty vasta 12 ja 13 viikoilla, jolloin hyvästä säästä johtuen kelit ovat olleet jo liiankin keväiset.

Rote(ter Gondolin väliasemalla sijaitseva Wagraini lastentukikohta on kyllä käsittämättömän hieno, sillä siellä on kaikki mahdollinen tarjolla ilman veloitusta ja puitteet on suunniteltu lasten tarpeet huomioiden. Vessasta löytyy vaipan vaihtopiste, 30-40 neliön mökistä löytyy täysin varusteltu keittiö, missä on helppo kokkailla ruokaa vaikka koko porukalle. Ruokatiloista löytyy 2 x 8 hengen pöytä ja kaiken kruunaa melkein puolet mökistä vievä leikkialue, jossa on pelejä, kirjoja ja leluja vaikka kuinka paljon. Ainut miinus on, että kirjallisuus on saksankielistä.

Flachau on hissien puolesta todella moderni, mutta eipä Alpendorf juuri jälkeen jää. Jostain syystä olenkin itse tykännyt laskea enemmän Alpendorfin puolella. Zhauensee ja Kleinarl on jäänyt toistaiseksi väliin, mutta ehkä seuraavalla kerralla.