Vastaa aiheeseen: Flachau

Etusivu Foorumit Kohteet Itävalta Flachau Vastaa aiheeseen: Flachau

#28043 Vastaus

Suosittelen lapsiperheille

Olemme omatoimisesti matkailleet alueella jo viisi kertaa ja joka kerta viihtyneet todella hyvin – vaikka emme koskaan ole tyytyneet vain Flachaun lentokentille. Ne kun ovat ajoittain ruuhkaisia ja todella takkuisia varsinkin tanskalaisten ja hollantilaisten ansiosta – mutta Herminaattorin rinteessä riittää kyllä tilaa, kunhan ensin vain osaa valita laajalta rinnealueelta oikean reunan.

Wagrainin puolella Rote 8erin väliasema tarjoaa hyvän tukikohdan niille, jotka haluavat opettaa taaperonsa laskettelemaan. Sieltä on toimivien hissiyhteyksien ansiosta helppoa lähteä retkeilemään Grafenbergin rinteille, jotka niin ikään ovat lapsiperheiden suosiossa. Myös Alpendorfin rinteet ovat nopeasti saavutettavissa, silloin kun ryhmään kuuluu aikuisia.

Kun viitseliäisyyttä ja aikaa riittää, myös Kleinarl on tutustumisen arvoinen vain lyhyen automatkan päässä. Hissit eivät siellä ole yhtä moderneja kuin Flachaun rinteillä, mutta maisemien jylhyys ja luonnonrauha korvaavat matkan mahdolliset rasitukset. Myös rinneravintoloiden hinta/laatu -suhde on enemmän kuin kohdallaan, etkä taatusti kuule englantia tai venäjää turhan usein. Lautailevalle nuorisolle alueella on riittävästi tekemistä, ja myös offareista haaveilevalle pikkuväelle on tarjolla varsin mukavia ski routeja.

Zauchenseen olemme korkanneet hiihtämällä vain kerran, ja sää oli silloin niin huono, että oli turhan kiire pois. Viikon ajalle riittää siis toisin sanoen laskettavaa enemmän kuin tarpeeksi, mikä on taannut sen että olemme säännöllisesti palanneet Ski Amadeen yhä uudelleen ja uudelleen.