Vastaa aiheeseen: Himos

Etusivu Foorumit Kohteet Keski-Suomi Himos Vastaa aiheeseen: Himos

#180363 Vastaus

Timo

Tänä talvena olen käynyt Himoksessa kohtuullisen usein ja kuskannut mukana useampia junioreita. Itse pidän eniten pohjoisen rinteistä, mutta juniorit ovat mielellään lännen puolella (hyppyrit vetää niitä puoleensa). Omat lapset saivat ensituntuman lasketteluun pohjoisen hiihtokoulurinteellä – samalla rinteellä opettelin itse myös lumilautailua. Mielestäni erittäin ilahduttavaa oli, että varttuneemmat lautailijat – ja joku nuorempikin – antoivat itselleni hyviä vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla lautailu alkoi sujua paljon paremmin.

Useampaan otteesen olen ollut rinteillä koko päivän. Poihjoisen rinteen ravintolassa on tarjolla aivan erinomaisen hyvä ja runsas keittolounas. Reilun kympin arvoinen ateria on erittäin hyvä eikä mielestäni hinnalla pilattu. Juniorit puolestaan syövät mieluusti länsirinteiden ravintolassa ranskanperuna-yms-annoksensa. Vaikka kaakao-munkki yhdistelmä onkin melko hinnakas, maksan sen mielelläni ihan kannatussyistäkin – arvostan sitä, että kohtuullisen ajomatkan päästä kotoani on käytettävissä Himoksen kaltainen kokoperheen kokopäivän ulkoilupaikka talvisin.

Henkilökunta niin ravintoloissa kuin hissien luonakin on ollut erittäin kohteliasta ja avuliasta tarvittaessa. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että Himokselle on mukava mennä laskettelemaan, ulkoilemaan ja tasapainoilemaan laudan tai suksien kanssa.