Vastaa aiheeseen: Innsbruck

Etusivu Foorumit Kohteet Itävalta Innsbruck Vastaa aiheeseen: Innsbruck

#187261 Vastaus

simovunn
Ylläpitäjä

Innsbruckissa onkin varaa mistä valita. Halvimmat liput yksittäisiin keskuksiin saa ostamalla vain sen alueen kattavan suppeimman piletin. Jos useamman päivän aikana on tarkoiotus kiertää useammissa alueen keskuksissa, kannattaa ottaa jokin yhdistelmälippu.

Stubain laakson keskuksiin ( Stubai Glacier, Schlick 2000, Serlesbahnen Mieders ja Elfer) on tarjolla Stubai Super Ski Pass. Lyhin aika on 2 päivää / 100 €.

Tätä kattavampi on laajemmin Innsbruckin alueen kattava OlympicWorld Ski Pass. Lippuun kuuluu yli 300 kilometriä rinteitä (Nordkettenbahn-Seegrube, Patscherkofel, Axamer Lizum, Muttereralm, Kühtai, Rangger Köpfl, Glungezer, Schlick 2000 ja Stubai Glacier). Hinnat alkaa 3 päivästä / 132 € aikuisilta. Saatavilla on muutaman euron lisähintaan joustava fleksilippu, jossa voi laskea kolmena päivänä neljästä eli jättää kehnoimman sään päivän väliin.

Myynnissä on myös superkattava Snow Card Tirol -kausikortti, joka avaa portit 91 Tirolin alueen hiihtokeskukseen. Mukaan kuuluu Innsbruckin keskusten lisäksi Maerhofen & Hintertux, Sölden & Obergurgl, Pitztal, Kaunertal, Nauders, Ischgl, Söll ja Kitzbühel. Hinta kaudella 2016/2017 on aikuisilta 756 €.