Vastaa aiheeseen: Ischgl

Etusivu Foorumit Kohteet Itävalta Ischgl Vastaa aiheeseen: Ischgl

#199076 Vastaus

Antti

Erittäin positiivinen yllätys! Kävimme laskemassa neljä päivää helmikuun 2017 alkupuolella ja säät olivat mitä mahtavimmat.

Rinneprofiililtaan erittäin haastava paikka enkä voi suositella aloittelijoille. Haastavuutta hakeville puolestaan ehdoton käyntikohde Itävallan Alpeilla. Rinteet olivat jokaisena päivänä huippukunnossa ja ruuhkaisemmatkin mäet pysyivät yllättävän hyvässä kunnossa. Moderni ja tehokas hissijärjestelmä puolestaan takasi, ettei jonoja päässyt juurikaan syntymään. Lasku Samnaun puolelle Sveitsiin oli yksi mieleenpainuvimmista laskukokemuksista.

Iltamenoa kaipaaville voi myös suositella. After ski oli maineensa veroinen ja ison ja tiiviisti rakennetun kylän baarit ja terassit pullistelivat väkeä jo hyvissä ajoin iltapäivällä. Kylän erikoisuutena maan alla kulkeva tunneliverkosto, jossa hihnat kuljettavat väsyneen laskijan sopivaan kapakkaan huurteiselle rankan laskupäivän jälkeen.

Itse majoituimme Galtürin puolella, josta pääsi autolla hetkessä Ischgliin. Parkkitilaa oli paljon ja auton sai aina kohtuullisen matkan päähän hisseistä. Myös ajomatka Münchenin kentältä oli kohtuullinen.

Ehdoton löytö (ainakin Suomessa) vähemmän tunnettujen kohteiden joukossa! Tänne tulee luultavasti palattua vielä uudemman kerran.