Vastaa aiheeseen: Ruka

Etusivu Foorumit Kohteet Pohjois-Suomi Ruka Vastaa aiheeseen: Ruka

#180141 Vastaus

simovunn
Avainmestari (Keymaster)

Kävimme perheen kanssa viettämässä Rukalla jouluviikon. Edellisestä käyntikerrasta olikin ehtinyt kertyä yli 10 vuotta. Oli hienoa nähdä, miten voimakkaasti Rukan kylä oli tällä välin kehittynyt. Nykyään kyseessä on täysiverinen lomakohde myös ei-laskettelijoille. Jouluohjelmasta pitävä vaimo ruksitti tarjonnasta monta must-kohtaa.

Kylällä on illalla mukava kierrellä, tehdä ikkunaostoksia ja etsiä juuri kyseiseen hetkeen sopivaa ravintolaa. Laadukas ja monipuolinen ravintolatarjonta ilahduttaa etenkin kun paikalla viettää kokonaisen viikon. Hirvittävän tavaramäärän ja lapsien kanssa matkustavaa ilahduttaa myös lämmin parkkihalli, josta pääsee hissillä suoraan huoneiston ovelle.

Lomailun ydin eli laskettelu toimii Rukalla myös mainiosti. Uusi musta FIS-rinne on tervetullut lisä muihin loistaviin tykitysrinteisiin (1,2,9,10, 11 ja 12). Toisaalta myös hyväkuntoista pitkää ja loivaa koko perheen rinnetarjontaa on runsaasti. Rosa ja Ruudolf -seikkailurinne riemastutti viisivuotiasta kerta toisensa jälkeen. Tykkäsimme!