Vastaa aiheeseen: Saalbach

Etusivu Foorumit Kohteet Itävalta Saalbach Vastaa aiheeseen: Saalbach

#69448 Vastaus

simovunn
Avainmestari (Keymaster)

Saalbachista tuli käyntimme jälkeen yksi suurimmista alppisuosikeistani. Alue tarjoaa monin tavoin lämminhenkistä itävaltalaistunnelmaa. Hienoja vanhoihin alppitupiin rakennettuja rinneravintoloita on paljon. Rinteet ovat leveitä ja kohtuullisen hyväkuntoisia.

Kaikki toimii moitteitta. Uusiin ja nopeisiin hisseihin ei tarvitse jonotella edes huippusesongin aikana. Lähin hissi löytyy todennäköisesti läheltä majoitusta, ja hissiverkoston kautta saa kierrettyä koko alueen. Busseja ei tarvitse käyttää liikkumiseen eri hiihtoalueille, vaikka nekin ovat hissilipulla maksuttomia ja yhteydet ovat varsin tiheät.

Offaripaikkoja löytyy yllättävän hyvin, eikä hisseiltä tarvitse lähteä kauas. Huonona puolena matala sijainti, joka tekee alaosien lumivarmuuden heikoksi offareiden puolella.

Hintataso on kohtuullisen edukas. Tosin parhailla paikoilla kävelykadun varrella sijaitsevat hotellit ovat jo suolaisemman hintaisia. Tyylikkäimmät hotellit olivat ryhmittyneet kävelykadun kupeeseen, kylän poikki menevän tien varressa olevat majoitukset ovat tyypillistä itävaltalaista majatalomallia.