Vastaa aiheeseen: Suomu

Etusivu Foorumit Kohteet Pohjois-Suomi Suomu Vastaa aiheeseen: Suomu

#44241 Vastaus

Teha

Hiihtokeskus busiineksen epävarmuuden esimerkki.

Kaikki on kunnossa, mutta keskus kiinni.

Viimeisin omistajan vaihdos laittoi vauhtia kehitykseen ja paikka pesi kasvojaan kymmenillä miljoonilla. Kaikesta huolimatta keskus kuitenkin tällä kaudella kiinni, eivätkä hissti pyöri.

Se ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että rinteet ovat laskettavuudeltaan aivan käsittämättömän hienot ja hotellin terassille laskeva lastenrinne valtavan hieno tenavien temmellyskenttä.

Hotellin wellness, fit ja majoitustilat ravintoloita unohtamatta uusittiin vasta hämmentävän hienoiksi ja Suomun Villat (hotellin hallinnoimat ”mökit”) lisäsivät majoitustilaa huomattavasti ja toivat vaihtoehdon hotellissa notkumiselle, jos ei yksityisten omistamat vuoksramökit kiehtoneet.

Latujakin löytyy, mutta nopeammin niihin kyllästyy kuin rinteisiin, sillä osittain samoja uria käyttäviä vaihtoehtoja on ”vain” alle 100 km.

Myös muutakin tekemistä löytyy, mutta se MUTTA lienee ”kadonnut?” focus?

Alussa kaikki tuntui muuttuvan kullaksi ja idea toisen jälkeen toimi kuin timantti. Sitten tuli lama, joka kaatoi alkuperäisen vetäjän pomon paikalta ja sen jälkeen on nähty vain ajoittaista aurinkoa keskuksen ”business” sääkartalla.

Toivottavasti tämä kausi on vain menestyksen avaimien etsimiseen varattu, joilla löydetään taas se legendaarinen ”focus”, sillä henki elää edelleen VAHVANA!

Spockin sanoja lainaten ”live long and prosper!”