Vastaa aiheeseen: Svanstein Ski

Etusivu Foorumit Kohteet Ruotsi ja Norja Svanstein Ski Vastaa aiheeseen: Svanstein Ski

#44231 Vastaus

Teha

Kiva paikka, joskin mustat mäet hieman lyhyitä (tosin jyrkänteet tahtoo aina olla hieman lyhyempiä, ellei kyse ole jonkun sortin vuoristosta).

Ensimmäisen kerran käynyt täällä joskus keskuksen alkuaikoina ja silloin kaikki tietenkin oli kuten pitääkin, UUTTA ja toimivaa.

sittemmin tullut käytyä muistin mukaan vain 2 krt, eikä juuri mikään ole muuttunut, ainoastaan uutuuden viehätys ja hohto loistaa poissaolollaan, mutta kyllä hisseillä ylös pääsee edelleen ja rinteiet eivät ole vuosien myötä muuttuneet miksikään – TÄMÄ tekeekin paikasta kiehtovan.

Kun jättää turhat odotukset pois, voi täällä parhaillaan laskea itsensä kipeäksi ja nauttia käsittämättömän hienoista puuterijyrkänteistä, varsinkin ITÄ-puolen mustalla puolella.

Rinnelojotuksista omaa makua hiveli hauskat 7/8 rinteet, sillä pidemmät pätkät on selvästi liian loivia ja sen vuoksi myös täynnä väisteltäviä harrastuksen aloittajia, koska kyseiset mäet varsin kapeita.

Mustissa jyrkänteissä ei tokikaan ole mitään vikaa, liekö luisto suksilla ollut huono, mutta 1 ja 2 mäestä oli mielestäni liian pitkä ”paluu” hissille, sillä tasanteella ollut vaijeri-kuljetin oli viime kerralla kaput ja ”vinottain” asennetun ankkurin ala-asema on täältä ”reunasta” katsoen varsin kaukana.

Palvelun taso tänään mysteeri, mutta paikan fysiikan tuntien loistava paikka, jos epävarmuustekijät ei harmita..