Yleinen

Ekat putskut Mittelbergissä

Julkaistu: 23.11.2015

Ekat putskut Mittelbergissä

wePowder antoi kauden ensimmäisen putskuvaroituksen viime viikonlopulle. Mietin hiukan jäätiköiden tilannetta Tirolissa, mutta päätin odotella hiukan ja kävästä vielä suljetussa Mittelbergin hiihtokeskuksessa, joka sijaitsee Itävallassa pari kilometria Oberstdorfista etelään kohti Vorarlbergia, Lechiä and St. Antonia. Vihreitä alppiniittyjä puiden keskellä ja puoli metriä tuoretta putikkaa. Meillä oli rento retki ja mukana köyden päässä myös 5-vuotias aloittelija. Köysi oli tarpeen myös alas tullessa, koska lunta vaan oli liikaa.

Video: Ekat putskut Mittelbergissä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Talvi on alkanut.

-Mikko

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *