Ruotsi - korkeita rinteitä yllättävän lähellä

Ruotsi tarjoaa monipuolisia lasketteluelämyksiä sekä huimapäille että perheen kanssa lomaileville. Hassela ja Järvsö ovat vain noin kolmen tunnin ajomatkan päässä laivarannasta ja pitkissä, hyvin hoidetuissa rinteissä talviloma ei kulu hissijonoissa. Hurjempia laskuja ja pääosin puuteria etsiville Riksgränsen, Björkliden sekä Hemavan Tärnaby tarjoavat unohtumattomia elämyksiä Ruotsin vuorilla ja tuntureilla.


Hemavan-Tärnaby – Pohjois-Ruotsin suurin hiihtoalue

Ruotsin suurimmat ja tunnetuimmat hiihtokeskukset löytyvät maan keskivaiheilta ja houkuttelevat rinteilleen usein myös suomalaisia laskijoita. Maan pohjoisosissa on kiinnostavia mutta hieman heikommin tunnettuja paikkoja, kuten koko Pohjois-Ruotsin suurin hiihtoalue Hemavan-Tärnaby.

Tutustu hiihtokeskukseen »

Laivalla Ruotsin lumille - huippuloma helpolla

Ruotsin laskettelukohteet tarjoavat korkeita rinteitä sekä monipuolisia lomaelämyksiä. Hintatasokaan ei nykyisellään päätä huimaa. Naapurimaamme Ruotsi tarjoaa erinomaiset puitteet onnistuneelle laskulomalle, sillä helposti saavutettavat kohteet ovat yllättävän lähellä vaikka omalla autolla matkaten.

Tutustu matkatarjouksiin »

Hassela - Koko perheen hiihtokeskus luonnon helmassa

Ruotsin kohteista Hasselassa riittää valinnanvaraa - eikä vain rinteissä. Siinä missä hiihtokeskuksen mäissä ja ympäröivässä erämaassa olisi jo itsessään pitkäksi aikaa riittävästi tekemistä, tarjolla on lisäksi runsaasti erilaisia aktiviteetteja ja teemaviikkoja.

Tutustu hiihtokeskukseen »

Järvsö - Perinteikäs perhekohde

Perinteikkään matkailukunnan, Järvsön, keskellä sijaitsee laskettelukeskus Järvsöbacken. Perheomisteisen ja lämminhenkisen yrityksen rinteiltä ja ympäristöstä löytyy runsaasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Keskus on eteläisimpiä Ruotsin suurista laskettelukeskuksista.

Tutustu hiihtokeskukseen »

Riksgränsen - Hiihtoa keskiyön auringossa

Riksgränsen on maailman pohjoisin hiihtokeskus. Pitkän kaamosajan vuoksi se aukeaakin vasta helmikuun alkupuolella ja jatkaa hiihtokautta pitkälle toukokuuhun. Juhannukseksi hissit startataan uudelleen ja ainutlaatuisista keskiyön hiihdoista tulee totta.

Tutustu hiihtokeskukseen »

Björkliden – Laskettelua Lapin sydämessä

Björkliden on yksi Ruotsin vanhimmista ja perinteikkäimmistä hiihtokeskuksista. Lapin portille – Lapportenille – avautuva maisema kutsuu talviurheilijoita monipuolisten harrastusten pariin.

Tutustu hiihtokeskukseen »

Voita majoituspaketti Ruotsin Riksgränseniin

Osallistu kilpailuun

Helihiihtoa Ruotsin Lapissa

Pohjois-Ruotsin puuttomassa tunturimaisemassa voi jo tuhannen metrin korkeudessa tuntea olevansa maailman huipulla. Helikopterilla pääsee koskemattomalle lumelle ja asiantunteva vuoristo-opas tietää mistä paras laskupätkä löytyy. JATKA LUKEMISTA »

På jultur i Hermavan - täsmäisku länsinaapuriin

Ensimmäinen ulkomailla vietetty joulu Ruotsin tuntureiden äärellä sujui rattoisasti (ja toiminnan täyteisesti) säiden suosiessa. Hemavan kun on Ruotsin sateisinta aluetta ja alkupäivien lumisateet pitivät huolen lumisista maisemista ja ennen kaikkea puuterista off-pisteillä, missä suurimman osan ajasta vietimme. JATKA LUKEMISTA »

Ruotsin hiihtokeskukset - Kehittyvä Järvsöbacken

Hiihtoloma Åressa on yleisin vastaus, kun tavalliselta suomalaiselta tiedustelee, mitä tulee mieleen laskumahdollisuuksista Ruotsissa. Maa tarjoaa myös todella monia muita tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja. JATKA LUKEMISTA »

Lännen lumille II: puuteria ja pulikointia Hasselassa

Sakenevasta lumipyrystä huolimatta löysimme helposti perille Hasselaan, mistä kuuluu kiitos selkeille opasteille, jotka eivät jättäneet erehtymisen varaa. Aivan rinteiden alapuolella sijaitsevan hotellin pysäköintipaikkakin oli mukavan tyhjä, joten emme saaneet pakkoliikuntaa lumessa tarpomisesta. JATKA LUKEMISTA »

Voita majoituspaketti Ruotsin Riksgränseniin

Ruotsin legendaarisin hiihtokeskus odottaa juuri sinua! Osallistu kilpailuun ja voita unelmaloma neljälle henkilölle Ruotsin Lapin Riksgränsenissä. Palkintoon sisältyy yöpymiset hotelli Riksgränsenissä neljälle henkilölle kevättalvella 2016 (4 yötä, majoitus 2 x 2 hengen huoneissa) sekä 4 kpl hiihtopasseja. Palkinnon arvo on 1157 euroa.

Kilpailuaika päättyy 7.1.2016. Osallistu ja voita!