Uncategorized

Young Blood

Julkaistu: 02.12.2012

Onpas taas harvinaisen hankala keksiä mitään fiksua otsikkoa. Johtuneeko kellonajasta, onhan toki normaalia alkaa kirjottelemaan ajatuksen virtaa blogiin näin yhdeltä yöllä. No ei se ole niin justiinsa.

Me on a Comet chairlift in Silver Star Ski Resort. How’d you like the patrol guy on the background? haha

Nyt kun alkukankeudesta ollaan päästy niin, jotenkin tähän blogiin olette eksyneet, sweet! Toivottavasti sisäinen sana-arkkuni on hyvin varustettu ja osaisin sitä aika-ajoin aukaistakin ja jaksaisitte jatkossakin lukea. Blogi tulee siis pitämään sisällään melkomoisen paljon asiaa meikäläisestä, 21-vuotiaasta lumilautailijasta/lumilautailun opettajasta, jonka tie vie Kanadan puuterilumille joulukuun puolivälissä. Ja nyt kun täällä Pirkanmaallakin on saatu lunta (pow pow!!), niin ehkä tuo lauta saadaan ulkoilemaan ennen rapakon taa lähtöä. 

Silver Star Ski Resort -Crew 2011/2012 – elämän parasta aikaa. Suosittelen kaikille talviurheilun ystäville ja matkailuintoisille työskentelemään ulkomailla laskettelukeskuksessa. Aivan mahtava kokemus, en voi sanoin kuvailla sitä. Ja onko ihmekkään, että suuntaan uudelleen Kanadaan kokemaan tämän kaiken uudestaan? Ei.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Ehkä seuraavan kerran kun raapustelen jotain tänne se ei ole näin hankalaa. Ehkä.

Over and out,
Essi