Uncategorized

Let it snow, let it snow, let it snow

Julkaistu: 04.12.2012

Oh, hi.

Täällä hämmästellään tätä Suomen talvea. Ensin ei tule lunta ei sitten niin millään ja sitten kun sitä tulee, tulee sitä niin ettei varmastikaan saa autoansa liikkeelle siitä lumikasasta. ”BOOM! 2 metriä lunta, olkaa hyväääää!” Cheers. En valita, mutta siinä kohtaa kun olet kaivanut sitä autoa sieltä lumikasasta 30min vain tajuaksesi, että siinä on jarrut jäässä… Ei naurattanut.
Mutta nyt kun alku hämmennyksistä on päästy, voin vain tokaista let it snow!! We need pow! En vielä ole lautaani ulkoiluttanut, en tiedä kuin tuo -21c pakkanen pistää vähä syljettämään, mutta josko sitä huomenna tämänkin operaation suorittaisi. Täytyyhän minun rakkaan Never Summer laudan nähdä myös mitä suomella on tarjottavana.

Ostin siis lautani viime vuonna, joten ei kovin vanha lauta ole kyseessä. Never Summer Infity on kyseinen yksilö ja parempaa lautaa en voisi pyytää. En tiedä saako Never Summeria Suomesta? Jos joku fiksumpi kuin minä tietää, huutaa hep! Kovasti olen tykkäillyt, ainoa mikä meni vaihtoon tälle kaudelle oli siteet. Vaihdoin Fluxin GU 15 siteet nyt laudassa oleviin Riden DVa siteisiin ja en ole vielä päässyt testaamaan näitä käytännössä, mutta lähtökohtaisesti ne ovat huomattavasti stiffimmät kuin Fluxit. Tykkäsin kyllä Fluxeistakin, mutta ne oli ehkä hieman liian joustavat siihen tarkoitukseen mihin hain siteitä. Mutta aika näyttää mikäli nämä Riden siteet ovat yhtään paremmat kuin Fluxit. Outoa ajatella, että 10 päivää ja lennän takaisin Kanadaan. Vain 10 päivää.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

xoxo,
Ess