Lisätietoa ja latausehdot: valokuvat

Vaakamallisen valokuvan minimileveys on 800 pikseliä ja maksimileveys 2000 pikseliä. Suositus vaakakuvien leveydeksi on 1600 px. Pystymallisen valokuvan minimikorkeus on 700 pikseliä ja maksimikorkeus 2000 pikseliä. Suositus pystykuvien korkeudeksi on 1000 px.

Kuvat kannattaa ennen latausta tallentaa valmiiksi 200 – 600 Kb tiedostokokoon JPG-formaattiin.

Lisää vain Lumipallo.fi –palvelun aihepiireihin liittyvää kuvamateriaalia. Aiheena voi olla laskettelu, lumilautailu tai telemark-hiihto ja muu vuorilla liikkuminen sekä lajien harrastamiseen liittyvät henkilö- ja tunnelmakuvat sekä yleiset hiihtokeskuskuvat.

Kuvan lisääjällä tulee olla oikeus valokuvan käyttöön. Lumipallo.fi ei vastaa lisättyjen kuvien sisällöstä. Kuvan oikeudet säilyvät lisäyksen jälkeenkin kuvaajalla. Lumipallo.fi ei maksa korvausta tai peri maksua valokuvien esittämiseen liittyen. Valokuvassa ei saa olla sisältönä suoranaista mainosviestiä. Kuvissa mahdollisesti näkyvien logojen tulee olla luonteva osa kuvan sisältöä.

Kuvien lisäyksessä ei ole käyttäjäkohtaista määrärajoitusta. Lumipallo.fi ylläpidolla on oikeus poistaa käyttäjän lataamaa kuvasisältöä palvelusta.

Lisäämällä palveluun valokuvan käyttäjä hyväksyy nämä ehdot.