Uncategorized

Talma dayz

Julkaistu: 16.2.2015

Vaikea keksiä näille talvisille viikonvaihteille parempaa ajanvietettä kuin Talman parkin ja piipun sahaaminen tuntitolkulla tutussa porukassa – tuolla 5500 sentin töyräällä kun heilahtaa helposti viikonloppuisin neljäkin tuntia yhteen pötköön liiemmin taukoja pitämättä. Monipuolisen ja kattavan obstaakkelitarjonnan ansiosta tekemistä ja haastetta riittää kelistä välittämättä, mikä hyvä kun tuo elohopea on tupannut koko kauden sahaamaan nollan molemmin puolin – vuoroin pehmentäen ja vuoroin taas jäädyttäen suorituspaikat betoninkovaksi. Suojasäällä neppaillaan reilejä ja pakkasissa paukutetaan usein ensiluokkaisessa kunnossa olevaa, ja eteläisen Suomen ainoaa halfpipeä. Maistuu ja kyllä kelpaa.

Harmaan, ennätyksellisen pilvisen (taas!) ja flättivaloisan tammikuun jälkeen ydintalven aurinko onkin todella tervetullut ilmiö, mistä todisteena muutamat ruudut:

Helmikuinen aurinko ja Talman bäkkikaari, match made in Win-Win

Bäkkiairin hakua, kuva Maija

Kimi ja Japan air, itse puhelinkameran takaa arpomassa laukaisuviivettä, -kele mitä värkkejä nämä…

Fs air, Masa.

Fs air, kuva Maija

Pipen huoltopäivinä voi sitten lasketella vaikka näitä putkenpätkiä pitkin. Viime kauden ruutu tämä tosin, mutta tulipa nyt sattumalta vastaan. Kuva Jani Kääriäinen

Etuparkkia

No nyt on jo vähän hullu meno

 

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
Avainsanat:
, ,