Kohteet, Matkat

Saalbachin hotellimme, Hotel Sonne

Julkaistu: 27.2.2013

Taisin jo aikaisemmassa postauksessa luvata, että palaan majapaikkaamme, Vital-Hotel Sonne’en myöhemmässä postauksessa. No, sittenpähän pitää lupaus lunastaa…

Olimme siis pitkän ja hartaan verkkotutkimuksen perusteella päätyneet hotellivalinnassamme Hotel Sonne’en, joka paitsi nettisivujen esittelyn perusteella vaikutti hyvältä vaihtoehdolta sai myös hyvät arvostelut Tripadvisorissa; hyvää ystävääni Tripadvisoria kun olen totutellut aina myös konsultoimaan ennen tärkeitä päätöksiä (joihin hotellin valinta ennen matkaa ehdottomasti kuuluu). Lähisukulaiseni tapaa sanoa, ”…että miksi maksaisi lomalla siitä, että on huomattavasti ankeampaa kuin kotona olisi…”. Oikea asenne.

Vital-Hotel Sonne, Saalbach. Kuva: Vital-Hotel Sonne

Vital-Hotel Sonne, Saalbach. Kuva: Vital-Hotel Sonne

Lue lisää Hotel Sonnesta ”Matkoilla”-blogista Rantapallon puolella!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla