Kohteet, Kuvia, Matkat

Tiistai toi auringon Saalbachin rinteisiin

Julkaistu: 20.2.2013

Ennen matkaa sääennusteet eivät olleet mitenkään loistavia laskukelejä lupailleet, mutta säälle ei voi mitään, joten turha sitä oli surkutella. Eli edettiin ”viikko-ohjelman” mukaan;  kovin suurta vaihtelua siinä ei yleensä ole – eikä tarvitsekaan olla: ylös, aamiaiselle, suksia hakemaan. Rinteeseen päiväksi välillä Hütteen tai kahteen poiketen, yhdelle after ski-juomalle mukavaan paikkaan, takaisin hotelliin rentoutumaan kylpyläosastolle hetkeksi, syömään ja nukkumaan. Ja toistojen kautta eteenpäin.
Tämän enempää ei tarvita loistavaan päivään laskettelumatkalla.

Tiistai – taas suunta ylöspäin

Tiistaiaamu lupasi jo hieman auringonpaistetta kun verhoja raotettiin.
Tähän asti olimme ehtineet vatsavaivojeni ja lumipyryn takia tutustumaan vain Kohlmaisin alueeseen (paitsi, että olimme erehtyneet sunnuntaina jo ottamaan Skibusin iltapäivällä Hinterglemmin puolelle, Reiterkogelbahnin ala-asemalle.
(Tai ainakin näin luulimme; bussipahanenhan pysähtyi ihan Hinterglemmin laidalle, ja sieltä oli sitten melkoin kävely kabiiniasemalle – ei ihan niin kuin olisi olettanut, eli että Skibussi pysähtyy aseman viereen…no, aina oppii…)

Lue lisää ”Matkoilla”-blogissa Rantapallon puolella !

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
Vihdoinkin aurinkoa Saalbachissa! Kuva: © Matkoilla-blogi

Vihdoinkin aurinkoa Saalbachissa! Kuva: © Matkoilla-blogi