Matkustus

Vuosi vaihdossa

Julkaistu: 25.1.2015

Ciao kaikki lumipalloilijat, nöyrästi toisin uuden blogini osaksi tätä blogiyhteisöä!

Olen nimeltäni siis Ida, 22-vuotias kauppa- ja valtiotieteiden opiskelija Tukholman yliopistossa, ja uusi vuosi toi tullessaan uusia seikkailuja, sillä olen koko 2015 vuoden opiskelijavaihdossa. Nyt keväällä kuukauden hiihtopummeilun jälkeen suoritan vapaavalintaisia politiikan opintoja Salzburgin yliopistossa, ja syksyksi suuntaan toivottavasti jommalle kummalle Amerikan mantereelle kauppiksen vaihtoon. Tietysti vaihdossa oleminen tarkoittaa myös lähellä ja vähän kauempana olevien paikkojen kiertelyä!

Rakastan seikkailuja kaikissa elementeissä – olen koukussa lasketteluun (ja lautailuun), vaeltamiseen ja nyt uusimpana rakkautena on ollut surffaus! Näiden harrastusten lisäksi pidän neulomisesta, yritän kehittyä harrastevalokuvaajana, sekä ylläpidän terveellistä elämäntapaa. Tossa siis hieman esimakua siitä, millaisista jutuista tulee tekstiä olemaan. Yritän pitää mahdollisimman monipuolisena, mutta tiiviinä, että mun blogia olisi helppo seurata ja nopeaa lukea. :-)

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Instagramiin tykkään päivitellä kuvia useammin, joten jos kiinnostaa niin katsastakaa kuvia  ihmeessä käyttäjältä idajama !

To be continued…

– Ida xx