Yleinen

Pölisee pölisee

Julkaistu: 07.11.2013

Vau! Tästä lähtee käyntiin meidän ensimmäinen yhteinen blogi sekä samalla tämän vuoden laskettelukausi. Jännittää! Skiexpo jäi meiltä tänä vuonna väliin ulkomaanreissun vuoksi, joten laskukauden tunnelman nostatusta on kaivattukin.  Onneksi bloggaaminen  auttaa (ainakin hetkellisesti) laskupoltteeseen mustassa marraskuussa.

Valkean pölähdyksen takana on sekä rinteessä että tässä blogissa laskemiseen sydämensä menettänyt aviopari. Tommi on todellinen alppitiikeri, joka juhlii tänä vuonna 20-vuotistaiteilijajuhlaansa rinteessä. Tommi aloitti alppinistin uransa Hyvinkään slalomseura Sukkulassa ja on jatkanut rinteiden valloitusta sittemmin freelancerina.

Suvin laskettelu-ura alkoi puolestaan traagisemmin. Kaaduttuaan lapsena rinteessä, Suvi ei uskaltanut tarttua suksiin 15 vuoteen. Sankarin elkein Tommi sai kuitenkin houkuteltua Suvin rinteeseen ja hurahtamaan lajiin. Nykyään Suvi viilettää rinteitä kuin Poutiainen konsanaan (ainakin omasta mielestään). Yhdessä pari on laskenut viisi vuotta.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tervetuloa seuraamaan laskettelufiilistelyä ja hauskaa meininkiä. Tänä vuonna on tiedossa ainakin reissu Alpeille ja toivottavasti myös Pyhän rinteille.

Avainsanat: