Sappee

Suksilla taas!

Julkaistu: 02.3.2014

Neljän viikon odottelu ja jalan parantelu on ohi. Jeees!! Sen kunniaksi suuntasimme eilen Sappeelle. Kuten totesin aiemmin, Sappeella on käytävä vähintään kerran kaudessa, koska paikka kuuluu ehdottomiin suosikkeihin.

Sappee ei pettänyt tälläkään kertaa. Mäet oli hyvässä kunnossa lämpimästä säästä huolimatta ja ihme kyllä luntakin riitti, vaikka parkkipaikalla sitä ei olisi vielä uskonut.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Itse tykkään Sappeesta, koska mäet on mukavan vaihtelevia ja etelän keskukseksi ihan kelpo pitkiäkin. Pisin mäki on  850 metriä pitkä Mutkamäki. Omiin suosikkeihin lukeutuvat myös Päärinne ja Urjanrinne. Näiden lisäksi on 9 muuta vaikeustasoltaan vaihtelevaa rinnettä, joista löytyy kyllä laskettavaa sekä aloittelijoille että pidempään laskeneille.

Jälleen kerran oli myös todettava, että Sappee vetää selkeästi puoleensa kokeneempia laskijoita. Se on aina mukava huomata ja selkeästi yksi syy, miksi itse pidän Sappeesta niin paljon.

Jos paikalle pitäisi antaa jotain kehittävää palautetta, se olisi ruoka. Laskettelukeskusten ruoan heikkotasoisuus ei kyllä ikinä petä. Sama ongelma taitaa kuitenkin olla melkein kaikkialla muuallakin. Siispä note to myself: ensi kerralla omat eväät mukaan! Ja toisaalta toivomus laskettelukeskuksille ja rinneravintoloille: panostakaa laadukkaaseen, terveelliseen ja monipuoliseen ruokatarjontaan. Se voisi olla kilpailuetu.

-Suvi-

P.S. Meidän rinnekuulumisia voi nyt seurata myös Instagramissa.