Kuvailu, Putsku, Revontulet, Video, Ylläs

Kaamoksessa kuvailtua

Julkaistu: 22.1.2015

Kaamos on kaunista, mutta aiheuttaa omat hankaluutensa kuvaamiseen. Valo kun ei tunnu millään riittävän. Moni on varmaan kokeillut ottaa valokuvia hämärässä ja huomannut, että kuva tärähtää helposti. Myös videoissa laskija on vaikea saada tarkaksi ja helposti se meneekin aikamoiseksi pikselimössöksi. Jalusta, monopodi yms. tuet ovat ehdottomasti parhaita kavereita, mutta laskukuvauksessa ei nekään auta. Mystiset tunnelmat sekä maisemat ei paljon ilahduta kaverin ollessa pelkkää suttua.

Tällä kertaa päätettiinkin ottaa vähempi stillejä ja keskittyä videokuvauksen saloihin. Ei ole salamoita, joilla vangita liikettä ja videot kiinnostaa. Opeteltavaa riitti, sillä meidän videotaidot on vielä aika lapsen kengissä. Ei ollut vaan yks kerta kun suusta lensi muutakin kuin lasten sanoja.

Kuvausvälineinä toimi lähinnä järkkärimme Nikon d7000 sekä Gopro hero 3+, joka on aina helppo ja turvallinen valinta kuvaamiseen. Jälkimmäistä ei oikeestaan tartte kuin napsauttaa päälle ja loput se hoitaakin itse. Sen verta on kuitenkin nähty ja kuvattu sitä ”perus gopro- matskua”, että yritimme tällä kertaa kuvata mahdollisimman paljon järkkärillä. Sillä pitäisi teoriassa saada jo ihan kunnon matskua.. mutta kuten videosta näkyy niin onhan se goprokin laulanut huolella. Positiivista on se, että paljon tuli taas oppia ja vielä enemmän on kehityttävää.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

http://youtu.be/EXdpX3RKyuY

A&E

ps. tsekkailkaapa GMC pictures, siellä Aino on kuvailemassa tyttöjen projektia.

Avainsanat:
, ,