Tapahtumat, Ylläs

Ladyt ja Lumikylä

Julkaistu: 19.3.2015

Nyt kuudetta kertaa Ylläksellä järjestetty Ladyt Lumella -tapahtuma keräsi taas reilusti naisväkeä tunturiin. Tällä kertaa mekin päästiin osaksi menoa taltioimalla muistoksi hieman fotoja. Hauskaa oli itse kullakin ja hieno kokemus myös meille.

DSC_3980

DSC_4008

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Pitkän viikonlopun kestäneessä häppeningissä leidit saivat hiihtokoulun herrasmiesten ohjausta mäessä, bailasivat aftereissa ja viettivät aikaa samanhenkisessä porukassa.

DSC_4437

Lauantain laskujen päätteeksi Peak Performance sekä Black Crows tarjosivat kuohuvaa!

Lauantai-iltana päästiin mukaan, kun bussi kuljetti naiset Lainion Lumikylään, Snow Villageen. Ihastelun ja kiertelyn jälkeen asetuttiin kotaan ja ylläriohjelmana oli järjestetty shampanjatasting, wau!

DSC_4568

Jokainen makuusoppi on erilainen ja petipaikkoja löytyy kuudellekymmenelle hengelle.

Jos Ylläksellä lomailet ja vaikkapa tuuli tai sumu haittaa laskemista, niin kannattaa ehdottomasti suunnata tutustumaan. Voit majoittua lumihotellissa, käydä syömässä tai muuten vain ihailla upeita jääveistoksia. Voipi Lumikylässä jopa mennä naimisiinkin – sinne on rakennettu oikein kappeli. Ainakin tuona iltana oli myös ravintolassa menoa ja mieninkiä, kun iloiset ranskalaiset lauloivat siellä. Muutenkin tunnelma oli rento ja liian juhlava pönötys kaukana.

DSC_4520

Ruokasali on mahtavan näköinen ja pöydät on rakennettu veistoksen ympärille. Miltä tuntuisi illallistaa tälläisessä paikassa?

Lumikylä rakennetaan joka vuosi erilaiseksi ja työt kestävät neljä viikkoa. Vierailemaan sinne pääsee joulukuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin.

A&E