Sveitsin Hiihtokeskus

Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Sveitsin Hiihtokeskus

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Joonas 3 vuotta, 9 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 17.2.2014 klo 15.19 #27312

  Joonas

  Mäestä ilmoitettut tiedot ovat tämän kauden aikana hieman muuttuneet. Nykyään sveitsissä on etäluettavina kortteina kortit, jotka ovat yhteen sopivat muidenkin hiihtokeskuksien kanssa.

  Mäki on käytössä mielestäni todella hyvä, mitä nyt kokonsa puolesta ei loista. Perheille ja aloitteleville laskettelijoille sopii harjoitteluun mäet hyvin, vaativampaa vasstusta hakeville mäki ei ehkä ole se ykkösvaihtoehto.

  Asiakaspalvelu Sveitsissä on todella hyvää ja hissi työntekijät ovat tarkkaavaisia ja toimivat aina tarpeen tullen. Kassat ovat myös mukavia ja osaavat työnsä tehokkaasti ja varmalla otteella.

  Paikka on yleisesti ottaen hyvä ja tulevaisuudessa varmasti paranee entisestään.

  7.2.2014 klo 11.03 #26794

  joni

  Paras mesta ikinä

  24.12.2012 klo 1.15 #10282

  Simo

  Visiitti 23.12.
  Rinteistä avaamatta Kilparinne ja Lautailurinne. Avatut rinteet olivat oikein hyvässä kunnossa. Hissiin ei tarvinnut jonottaa juuri ollenkaan, johtuen todennäköisesti 13 asteen pakkasesta. Turistirinteessä sai melkein riittävästi vauhtia isompiin käännöksiin, ja meininki hiihtokeskusessa yleisesti ottaen ok. Kun kilparinnekin avautuu, niin mäessä viihtynee vielä pari tuntia pidempään.

  Kohennustoiveet:
  - Etäluettavan hissilippulaitteen yhteensopimattomuus yleisiin ladattaviin kortteihin. Nyt joutui palaamaan jojo-ajalle, jollei halunnut ostaa pelkästään Sveitsin hiihtokeskuksessa toimivaa etälukukorttia.
  - Ala-aseman kovaäänisestä soivan radion kohinan korjaus.
  - Hurjasti hissin lähdössä rykäisevien ankkurikapuloiden jousien vaihto pehmeämpiin startteihin.
  - Grilli-Kahvilan hampurilaisen sämpylöiden lämmitys eli paahto hampurilaisaterioihin. Kylmä ja paahtamaton sämpylä ei oikein toimi.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Sveitsin Hiihtokeskus
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>