Blogimammailua, Elämää

Blogimammaksi Lumipalloon

Julkaistu: 31.10.2013

Olen kirjoittanut viime kesän ja alkusyksyn aikana paljon onnellisuudesta ja unelmien täyttymyksistä matkablogini Kaukokaipuun puolella, ja hyvä tuuli jatkaa puhaltamistaan. Uskon vakaasti siihen, että hyvä tulee hyvän luo ja kun asiat tekee koko sydämellään, ei voi kuin onnistua.

Kun minua viime talvena pyydettiin bloggaamaan snoukkaharrastuksestani Rantapallon sisarsivustolle Lumipalloon, en voinut kuvitellakaan työskenteleväni vuoden päästä mukana uutta laskumaailmaa kehittävässä tiimissä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tapasin Lumipallon edustajaa jo aiemmin kesällä, agendanamme juurikin nämä jaloista löytyvät uudet saappaat. Kävin lounaskeskustelumme aikana – ja etenkin sen jälkeen – läpi kaikki onnellisuuteen viittaavaat tunnetilat. Olihan minulle juuri tarjottu töitä rakastamani harrastuksen, bloggaamisen, parista.

Tahdon siis myös omasta puolestani toivottaa kaikki tervetulleiksi bloggaamaan Lumipallon alustalle. Tulevalle kaudelle on luvassa mukavaa yhteistoimintaa, hiihtokeskus- ja varustetestauksia sekä tietenkin kanssabloggaajien tarinoiden ja laskukuvien fiilistelyä. Lumista menoa on luvassa myös juuri perustetun Instagramin puolella, josta löydät meidät @lumipallofi-nimimerkin takaa.

Löydät kaiken tarpeellisen tiedon blogin perustamisesta, kirjoitusvinkeistä, usein kysytyistä kyssäreistä, bloggaajan eettisestä ohjeistuksesta sekä noin ylipäätään bloggaamiseen liittyvistä vinkeistä koostetusti lumipallo.fi/bloggaajaksi-sivulta.

Miksi sitten kannattaa blogata? Bloggaaminen on vienyt minua pressimatkoille ympäri maailman, olen päässyt tuottamaan artikkeleita niin Rantapallolle, Lumipallolle kuin Otavamedialle, videokuvaamaan Discovery Chanelin Through The Wormhole -tieteissarjan Helsinki-jaksoa ja tekemään yhteistyötä omien suosikkimerkkieni kanssa.

Tässä siis muutamia omia hyväksi havaittuja vinkkejä bloggaamiseen. Vastaan myös mielelläni kaikkiin bloggaamista koskeviin kysymyksiin ja ajatuksiin, käänny silloin puoleeni osoitteessa blogimamma@lumipallo.fi.