Eetu, Kuvailu

Ekat käännökset

Julkaistu: 09.11.2013

Illat sen kuin pimenee ja ilma viilenee. Talven ensimmäiset kaakaot on jo hörpitty, mutta lumi antaa vielä odottaa itseään täällä etelässä. Nyt onkin loistava aika esitellä hieman itseämme ja kertoa miten tähän ollaan päädytty ja minne ollaan menossa.

Ite oon alottanut laskettelun suksilla, mutta ainakin omalla ala-asteella snoukkaus oli coolimpaa ja vaihdoin nopeasti lautaan. Omat taidot on vuosien varrella kehittyneet lähinnä rakkaassa kotipihassa, Etelä-Suomen nyppylöillä sekä pohjoisen Ylläksellä. Aino taas on saanut sukset jalkaansa jo 3-vuotiaana, ja ensimmäiset laskut on laskettu Olarin jättärillä – iskä veti aina pulkassa mäen päälle. Siitä onkin pian siirrytty Lapin rinteille ja vuodesta 2001 alkaen on jokaisena hiihtolomana reissattu Alpeille.

Tuleva talvi vaikuttaa enemmän kuin hyvältä, sillä olemme pyhittäneet sen pelkästään laskettelulle. Viime huhtikuussa saatiin SHOryn ohjuskurssin todistukset taskuihin ja opittujen asioiden sovellus pääsee kunnolla käyntiin tänä talvena. Seikkailut vievät meitä sekä pohjoiseen että etelään.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Omaa historiaa muistellassa innostuin selailemaan vanhoja klippejä koneelta ja päätin koota minuutin pätkän. Täytyy tunnustaa, että nyt on tehty video enemmänkin nopeasti kuin laadukkaasti. Suosittelen myös laittamaan HD:n päälle.

http://www.youtube.com/watch?v=iuQKiNv0glo

-E

Avainsanat:
,