Kesä, Off-Season

Odottaessa

Julkaistu: 17.11.2013

Keväällä harmitti, kesällä uneksettiin ja syksy on kuolattu. Talvi on kyllä ehdottomasti meidän suosikkivuodenaika! Lumettomana aikana voi tehdä duunii hulluna, jotta olis sit varaa nauttia talvesta – tai no ainakin nyt ekana vuonna koulujen jälkeen päätettiin tehä niin, eikä kyllä kaduta! Aika näyttää sit tuleeko uus tsäänssi vielä joskus.

Valitettavasti sitä rahaa ei kyllä niin paljon tullu, et oltais ympäriinsä voitu viskoo. Uusia välineitä ollaan metsästetty pitkin kesää ja onkin ollut hieman huvittavaa pyöriä helteisessä Helsingissä laskukamojen kanssa. Lisää välinehankinnoista aateltiin kertoo enempi tässä joku päivä, kun loputkin varusteet kolahtelee postiluukusta sisään ja saadaan sideasennukset finaaliin.

Rankasta työnteosta huolimatta löytyi sitä vapaa-aikaakin. Meidän elämään kuuluu vahvasti liikunta ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa treenattiin myös talvea silmällä pitäen. Eetu sai  fysioterapeutilta polvien vahvistamisohjeita, joita on yrittäny vaihtelevalla menestyksellä noudattaa. Videolta selviää, mitä muuta tulikaan tehtyä. (Taas se hoodee päälle! Saakohan sitä mitenkään oletuksena videoihin?)

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

http://www.youtube.com/watch?v=A_VxORXYhZ8

A&E

Avainsanat:
, ,