Kesä, Muut lajit, Muuta, Off-Season

Olarin uusi ylpeys

Julkaistu: 30.9.2014

Mikä saa lapset, nuoret ja vähän vanhemmatkin liikkeelle?
Mikä avattiin virallisesti 13. syyskuuta?
Missä mm. Ettala & Demoteam ovat käyneet vetämässä settiä?
Mikä maksoi 680 000 euroa?
Mikä on meidänkin mielestä erittäin jees juttu?

DSC_7940

Autosta käsin nappastu kuva joskus ihan ohimennen. Jengin määrä, waaat?

Taisi olla ainakin reilu vuosi sitten, kun ihmeteltiin, mikä tohon oikeen tulee. Kallion nyppylän päälle tekaistiin aidat ja työkoneita alkoi liikkumaan. Rautatikkuja sojotti milloin mistäkin, mutta pikkuhiljaa alkoi muodostua bowleja. Sehän on skedeparkki tietty!

DSC_8245

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tosta kesällä ohi kulkiessa on useempaankin kertaan tullut ihmeteltyä, mihin toi sakki on ennen mahtunut. Siis vitsi mikä kuhina siellä on aina iltaisin! On kyllä osunut investointi nyt oikeaan paikkaan ja ei oo sijainnissakaan moittimista; eipä ainakaan häiritse rullailut tai kolinat asukkeja, kun ei oo koteja vieressä.

DSC_8190

Eihän me epäskeittarit olla sinne sekaan uskallettu, mutta ajatus ihan pienimuotoisesta testailumeiningistä on kyllä jo jonkin aikaa ollut mielessä. Ajankohtaa funtsittiin tarkkaan ja todettiin et sunnuntaiaamusin ei takuulla oo tungosta. Ja silloinhan me siellä sitten käväistiin kaikessa yksinäisyydessämme. Meidän rullapelit ei oo ihan skedemestaa varten, mutta lonkku oli tässä hädässä ainoo vaihtoehto. Hyvin silläkin eteenpäin pääsi!

DSC_8294

Parkki on upeasti suunniteltu, ja näin todistetusti myös ensikertalaiset pystyy siellä reenailla. Paljon on kaikenlaista reunaa, kumpua ja reiliäkin tarjolla, joten myös kokeneemmillekin löytyy haastetta. Välillä tosiaan kannattaa kokeilla jotain uutta ja vaikkapa rullailla pois omalta mukavuusläntiltään. Näin me taas kerran todettiin ja takuulla mennään vielä uudelleenkin tuonne. Aika vaivatta kyllä kehittyvät samalla sekä tasapaino että koordinaatio.

DSC_8191

A&E