Eetu, Tapahtumat

Wappulounas

Julkaistu: 09.5.2015

Noniih! Nyt kun etelään on asettauduttu ja ajatuskin alkaa taas toimia, niin palaillaan vielä viikko taaksepäin.

Tällä kertaa kausi alkoi ja päättyi Rukalla. Ainohan kävi siis marraskuun lopulla korkkaamassa kauden Ruka Nordicissa ja meikäläinen viimeisteli nyt homman Wappulounaalla. Sen verta hieno häppeninki, että ansaitsee maininnan täälläkin.

DSC_8669

Tatu pyörittää laiskaa takajykää.

DSC_8725

Afterissa kävi kuhina niinkuin tietty pitääki! Taustalla näkyy myös hieman lauantain skabaa varten tehtyjä muotoja.

Yli 15 vuotta ja kymmenettä kertaa Rukalla järkätty wappulounas oli mun kohdalla ensimmäinen. Ideana ei sen kummempaa kuin koota lautailijat samaan paikkaan viettämään vappua. Hengailuja, skabailuja ja ihan vaan bailuja. Enemmän tai vähemmän hienoja asusteita ja gepardia meni ainakin osalla ihan kiitettävästi. Kisat hoitui siten, että torstaina parkissa oli tiimikisa, perjantaina samassa paikassa yksilökisa ja lauantaina Knockout tyylinen mies-miestä vastaan mittelö ravintola Pisteen edustalla. Jengiä oli hyvin mestoilla – niin kisoissa kun katsomossakin. Fiilis ja sää täys kymppi!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

DSC_8685

DSC_8710

Huhutaan että tää jätkä keksi lumilautailun.

DSC_8695

GMC- Micellä metukka kuuluu rinteeseen!

Pääsin messiin vähän niikuin takaportin kautta, kun kuulin että GMC tytöt, lumilautailun isukki, blondi sekä temppu-Tatu olivat menossa ja sain luvan liittyä joukkoon. Varhain torstaiaamulla lähdettiin Ylläkseltä ajelemaan ja ehdittiin vielä hyvin mäkeen päiväksi. Sitten kolmen päivän tiukka setti ja sunnuntaina ajeltiin jo etelään.

DSC_8577

Siistit setit rakennettu!

Ja joo jossen tehnyt jo selväksi niin eihän nuo kisat tai laskeminen mitään hampaat irvessä vetämistä ollu, vaan enempi tarkotus oli törmäillä tuttuihin ja tavata uusia naamoja. Siinä onnistuttiin ja nyt hyvillä fiiliksillä odottamaan ensikautta..

-E

 

 

 

Avainsanat:
,