Eetu

What’s up Kaakaolla?

Julkaistu: 13.9.2015

Moikkamoi!

Kesä vierähti kaikkea muuta kuin bloggaillessa ja päätettiinkin suosiolla pitää pientä breikkiä. Nyt, kun sopivasti laskukuumeiluakin on alkanut ilmestyä tähän huusholliin on hyvä aloittaa taas puhtaalta pöydältä. Blogi-idiksiä on tauon aikana pyörinyt paljon mielessä ja tuntuukin hyvältä päästä niitä toteuttelemaan sekä päivittelemään sivustoa astetta säännöllisemmin.

Näin alkuun funtsittiin, että nyt kun kerran pistetään homma pyörimään uudelleen, voisi olla aika loogista aloittaa koko setti meikäläisistä. Eli ketkä tämän blogin takana laskevat?

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

DSC_8809

Aino:

Olen Olarista, joten olen siis entinen jumppari. Innostun nopeasti uusista asioista, vaikka tosin poikkeuksiakin löytyy. Mm. wakeboarding sekä lautailu ovat olleet juttuja, joissa Eetu on melko kovasti joutunut potkimaan persukselle. Onneksi kuitenkin on, sillä nuo ovat nykyään suosikkejani! Takataskusta löytyy opiskelupaikka kulttuurituottajaksi, mutta tällä hetkellä kerrytän mielummin työkokemusta Red Bullilla.

DSC_8859

Eetu:

Ex-tuleva tähti, josta arvottiin tulisko Selänne vai Litti. No tuli murrosikä. Urheilu on silti iso osa elämää, mutta vähän rennommalla otteella. Lukiossa koin välähdyksen ja lumilaudasta tuli vakiokaluste. Hiukset alkoi kasvaa ja tunturit kutsua. Laji oli vihdoin löytynyt. Muulla ajalla olen haaveilija, osa kutsuu myös vätykseksi. Valokuvauksessa sisäinen taiteilijani pääsee sooloilemaan ja joka päivä se kasvaa vain suuremmaksi. Tänä syksynä aloitin restonomi opiskelut suuren joukon pettymykseksi. Yrittäjyys on unelma.

A&E