Kamppeet, Kuvailu

Kaakaolla Kuvaa | Uusi kamerareppu

Julkaistu: 01.10.2015

Valokuvaus kiinnostelee kovasti tällä hetkellä ja ajattelimmekin alkaa tuomaan näitä juttuja enempi myös blogin puolelle. Kuvaamisessa on paljon eri tyylejä, eikä yhtä oikeaa tapaa ole. Jaamme täällä meidän hyväksi havaitsemia vinkkejä, onnistuneimpia otoksia sekä muuta aiheeseen liippaavaa. Ensimmäisenä esittelyssä kamerareppu!

DSC_0167

Viime viikolla kuvausinto nousi uusiin sfääreihin kotiutettuamme uuden kamerapienokaisen omaan luukkuumme. Pitihän babylle käydä myös heti hankkimassa turvallinen matkustuspaikka ja päädyimme Burtonin Zoom Packiin. Reppu istuu hyvin meidän molempien selkään ja pehmusteet ovat kyllin jämerät. Ensivaikutelma on ollut vakuuttava ja uskoisimme tuon myös pelittävän mäessä mainiosti.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

DSC_0174

Repun sisältä löytyy säädettävät lokerot kameralle ja objektiiveille. Heitimmekin heti yhden palasen sieltä pois, kun se ei kalustomme kanssa istunut yksiin. Muunneltavuuden ansiosta kaiken saa tukevasti omille paikoilleen ja läppärikin mahtuu koko komeuden päälle, selkää vasten. Myös lauta tai jalusta on helppo kiinnittää repun ulkopuolelle ja muun pikkusälän saa upotettua neljään vetoketjulliseen taskuun. Tarvittaessa reppu muuntautuu yleiskäyttöön, kun koko pehmustesetin nappaa ulos.

DSC_0187

Tällä hetkellä tuntuu täyttävän tarpeemme oikein kiitettävästi, siitä johtuen melkoinen ylistyspuhe. Voimme suositella!

A&E

Avainsanat:
, , ,