Gudauri

Etusivu Foorumit Kohteet Muu Eurooppa Gudauri

Tämä aihe sisältää 24 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 1 kuukausi, 3 viikkoa sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #31398 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/muu-eurooppa/gudauri/

  #256009 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Kävimme testaamassa Gudaurin tammi-helmikuun vaihteessa 2019. Hieman yli viikon reissu oli siitä sopiva, että saimme varattua muutaman päivän Tbilisin tutkimiseen.

  Hyvä vaihtoehto olisi ollut myös pidempi reissu, jolloin toisen viikon olisi voinut käyttää Georgian toisella houkuttelevalla hiihtoseudulla Svanetiassa maan luoteisosassa.

  Gudaurissa oli paljon uutta, joten vuosia sitten paikalle käyneellä voi olla kohteesta jo vanhentunut käsitys. Uusia hissejä, hotelleja ja palveluita nousee vauhdilla, kun georgialaiset haluavat kunnianhimoisesti osansa hiihtobisneksen siivusta.

  Syitä Gudaurissa käymiseen löytyi niin runsaasti, että kirjoitin niistä oman artikkelin (nosto alla).

  #257164 Vastaus

  Lassi

  Olimme juuri hiihtolamaviikon (8) Gudaurissa. Ensimmäiset pari päivää oli hienot uuden lumen saattelema. Joka olikin melkein ensilumi Gudaurissa tälle kaudelle. Lumitilanne oli todella kehno, kauden saivat avattua juuri ennen meidän reissua. Keskuksessa on uudenaikaiset lumetusjärjestelmät muttei niitä voinut käyttää vesipulan takia. Tai ainakin se oli virallinen syy. Hissit aukesivat hieman myöhäisesti alpeille verrattuna ja olivat auki klo 10-17. Hissit ovat hyviä ja tuoreita kaikki.Yksi gondolilinja ja loput tuolihissejä. Väillä tosin käyttäjiä voi aamulla nukuttaa vähän pidempään. Kylässä ei ole paljon muita aktiviteetteja kuin laskettelu. Palvelujen taso ravintoloissa vaihtelee laidasta laitaan todella paljon, surkeasta hyvään. Hiihtolippujen hinnat ovat edulliset verrattuna Suomen keskuksiin.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Gudauri
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">