Krippenstein

Etusivu Foorumit Kohteet Itävalta Krippenstein

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Alpit aina toimii 5 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #12427

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/itavalta/krippenstein/

  #38795

  Alpit aina toimii

  Kerran käyty ja kovin tykästytty. Vain yksi kunnollinen ylhäältä alas -rinne, joka on tosin lopun tasamaaosuutta lukuunottamatta jopa erinomainen lasku. Pitkä, profiililtaan todella vaihteleva, mutkittelevan kumpuileva ja vauhdikas.

  Offareiden takiahan Krippensteiniin silti tullaan. Vastaava salapaikka kuin La Grave Ranskassa tai Alagna Italiassa. Reitit ei tosin sovellu ihan aloitteleville rinteen ulkopuolella touhuaville paitsi ehkä oppaan kanssa. Hiihtokoulusta saa diilattua alueen offareille kunnon opastuksen. Hyvällä näkyvyydellä ja suurella varovaisuudella voi yrittää ilmankin. Pelkona täällä on maaston syvät kuopat, doliinit, joita on todella paljon. Muitakin yllättäviä rotkoja on.

  Offarit ohjautuu alaosistaan aika kapeisiin rännehin, jotka muodostuvat yleensä haastavaksi kumpareikoiksi. Tuoreella lumella ja hyvällä näkyvyydellä Krippenstein on yksi Itävallan parhaista pehmeän lumen kohteista.

  Vuorelta sai alppihenkistä majatalomajoitusta ja alhaalta laaksosta mainittu Obertraun resort sopii hedonistisemmalle laskuporukalle. Suurissa mökeissä mahtuu isompikin puuterijengi majoittumaan luksuksenomaisesti ja kohtuuhintaan.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Itävalta’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.