
Laskijan hymy
3 laakson Mont du Vallon hyvällä kelillä ja tuoreella lumella. Näidssä olosuhteissa hymy tahtoo jähmettyä kiinni naamaan.

Mont du Vallon
Mont du Vallon on selkeä vuori. Etukylki hahmottuu alhaalta lähes huipulle saakka yhdellä silmäyksellä. Alas vie kaksi rinnettä ja lukuisia offarireittejä, etenkin alhaalta katsottuna vasemmalla piilossa olevaa kylkeä pitkin.

Minne matka?
Kolmen laakson alueella on järjetön määrä yläasemia, niiden väliin jääviä laaksoja ja toisiinsa sekoittuvia reittejä. Eksyminen ei ole lainkaan vaikeaa, etenkään huonolla näkyvyydellä.

Val Thorensista alaspäin
Co de Rosaelin huipulta 3000 metristä näkee hyvin, miten laakso laskeutuu ylemmästä Val Thorensista viitisen sataa metriä alempana sijaitsevaan Les Menuiresin kylään.

Jäätikköhissi
Val Thorensin ympärillä on useampiakin jäätiköitä. Niistä nimetön "glacier" on huiputettavissa ylimmältä osaltaan kahden hengen tuolihissillä. Alas pääsee yhtä tiukan mustaa rinnettä tai offaria.

Funitel Peclet, Val Thorens
Funitel peclet on supertehokas hissi, joka nostaa Val Thorensin kylästä vauhdilla 600 metriä korkeammalla sijaitsevalle yläasemalle 2930 metriin.

Päivän viimeiset valonsäteet
Päivän viimeiset auringonsäteet eivät osu alempana laaksossa sijaitseviin Arc 2000 ja Arc 1950 -kyliin, mutta korkealla ylärinteillä saa nauttia valosta vielä hetken.

Arc 1950:n lumilaakso
Paradiskin Arc 1950 kylä sijaitsee lumisessa laaksossa, ja ylemmäksi vuorelle noustessa lumi ei ainakaan vähenny, mutta auringon määrä lisääntyy.

Roche de Mio
Les Arcsin puolella Paradiskitä sijaitseva Roche de Mio -alue tarjoaa mukavaa laskua rinteessä ja sen ulkopuolella.

Pää pilvessä
Paradiskin korkein huippu Bellecôte on hyvälläkin näkyvyydellä haastava laskea niin rinteessä kuin sen ulkopuolellakin. Aloittelijan kannattaa käydä katsomassa maisemat, mutta tulla hissillä takaisin.

Replat
La Plagnen puolelta Replat-rinteestä näkyy kivasti myös Les Arcsiin puoli ja Arc 1800 -kylä.