Kesä, Muut lajit, Muuta, Off-Season

Rullaati rullaa

Julkaistu: 13.7.2014

Sateisesta kesästä huolimatta on taas tullut huomattua, että rullaluistimet ovat kätevä kulkupeli. Maisemat vaihtuvat sutjakasti ja tarpeen tullen ne voi heittää reppuun ja hypätä bussiin. Hyvää vaihtelua myös ainaiseen fillarointiin!

Laji käy hyvin oheisharjoittelusta lasketteluun. Tasapaino kehittyy ja reisiin tulee rutkasti poweria. Varsinkin pidemmillä matkoilla kannattaa ottaa myös sauvat mukaan. Ne auttavat aloittelijoita säilyttämään tasapainon ja ylämäissä pitämään tekniikan kasassa. Jalkojen ja keskivartalon lisäksi näin myös käsivarret saavat hyvää kuntoilua. Valitettavasti sauvat vievät kuitenkin tilaa joten meillä ne usein jää kotiin. Ehkäpä teleskooppisauvat tulisi kaivaa varastosta.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Silmät kiinni ja jalkoja nostelemaan.

Toinen kätevä, vielä letkeempi kesärullailumenopeli on longboard. Sillä viilettäessä tulee aina hyvä, kesäinen fiilinki. Lonkunkin saa helposti mukaan julkisissa ja se onkin hyvä sillä kymppi alkaa olla jo maksimi matka. Umpioikeajalkaisuudesta johtuen myös kuormitus jakautuu yksipuolisesti. Ehkäpä tänä kesänä tulisi kehitystä niin että pystyisi vuorottelemaan.

50€ puolasta ja hyvin vie eteenpäin

Molemmat lajit ovat sikäli edullisia kunhan saa kamppeet haalittua. Suosittelemme sijoittamaan muutaman satasen hyviin varusteisiin. Pienellä huollolla ne myös kestävät vuosia. Laadukkaat ja luotettavat välineet ovat avain nautintoon.

A&E