Kamppeet, Kite, Ylläs

Puoliksi jo pohjoisessa

Julkaistu: 18.12.2014

Auto on lastattu. Itseasiassa kahteen kertaan, sillä ensimmäinen satsi läks pohjoseen jo itsenäisyyspäiväksi. Huomenna päästään sitten itse säntäämään perään. Uusien hankitojen kanssa ollaan yritetty ottaa iisisti, mutta mutta aina niitä tuntuu tupsahtavan jostain..

DSC_9488

DSC_9491

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Muutama nosto tämän kauden kamppeista jotka reissuun lähtee:

1) Ainon läskit K2 Remedy 112
Läskit! Vihdoin! Viime vuonna innostuin todella putskulaskusta ja olihan nyt sitten tietenkin panostettava siihen sopivampiin välineisiin. En ollut pahemmin eri suksia testaillut ja totuuden nimissä en nyt muutenkaan niistä ihan liikaa ymmärrä. Ainoa, mitä halusin, oli leveemmät kuin edelliset. Valitseminen on ainakin hieman helpompaa kuin miehillä, koska monilla valmistajilla on tasan yksi läskimalli naisille. Onneksi intterin pojat vähän jeesasivat tätä neitiä ja nyt tossa nurkassa ne sitten nököttävät – Kookakkosen Remedyt. Ei mulla ole muuta toivetta, kuin että paljon lunta sitten jouluksi kiitooos!

DSC_9499

2) Footbalance-pohjalliset
Saatiin nämä bloggaajina testattavaksi ja mielenkiinnolla odotetaan, millaiset vaikutukset on. Nämä siis lämmitetään uunissa, laitetaan monoihin ja teputellaan hetki. Ei olla kumpikaan koskaan testattu muotoiltuja pohjallisia, joten vertailukohtaa ei oikeestaan ole.

DSC_9441

Kokemuksia uusista hankinnoista päivitellään kunhan vaan testaamaan päästään!

3) Kite
Joko nyt, vihdoin ja viimein saataisiin sekin laji pelittämään? Aikaa suht rajallisesti ja tuulista ei voi koskaan tietää, mutta harjottelupaikat ainakin kunnossa.

A&E