Eetu, Hiihdonopetus, Vuokatti

PaippiLeikas007 – Opekurssilla oppimassa

Julkaistu: 22.4.2015

Meidän jengi, kiitos Rasmus Lumirotko kuvasta!

Vaikka Aino onkin jo etelässä, niin meikäläisen laskukausi jatkuu. Viime viikko vierähti Vuokatissa fiksaillen hieman omia lasku- ja opetustaitoja. Meitä oli yhteensä kuus jätkää ja kuus mimmiä eripuolilta Suomea. Uutta näkökulmaa, frendiä ja hyvää meininkiä. Mikäs siinä oli ollessa – kiitokset vielä kaikille!

Ohjaajakurssiin nähden kaikki oli vähän niin kuin nextillä levelillä. Jos aiemmin mentiin kouluttajan perässä ja treenattiin miten sitä pitäisi oikeen laskea, niin nyt opekurssilla keskityttiin enempi spekuttamaan toistemme laskuja. Paljon parityöskentelyä, joissa funtsittiin mitä laskussa tapahtuu ja mitä voisi parantaa. Loppujenlopuksi testien jälkeen ”ylennyin” ohjaajasta opettajaksi. Käytännössä tämä ei kuitenkaan merkkaa mitään sen kummempaa. Lisää tietoa ja taitoa tuli taas enemmän, joskin aavistuksen olisi kaivannut lisää pihviä mikä laskussa mättää (testi 4/5, ei siis täydellisestä). Jokatapauksessa suosittelen kyllä hakemaan vähän lisä inspistä ja silmää opettamiseen käymällä kurssin.

Puitteet kunnossa!

Matkalla oli myös rakkautta ilmassa, sillä riemukas jälleennäkeminen paipin kanssa toteutui. Ensitapaamisesta ehti kulua kaksi vuotta ja himot olikin jo aika överit. Suu kävi niin päivällä kuin yölläkin ja ainakin huonekavereille tuli selväksi mikä oli homman nimi. Viikossa ehti kehittyä älyttömästi ja nyt menee handplänt ja ekat spinitkin. Oujeah!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Suomen pisin mattohissielämys

Vuokatti versus Ylläs. Tehtiin samalla vähän vertailua Ylläksen ja Vuokatin välillä. Ylläs suomen suurin ja mahtavin pitkine rinteineen ja offarimahiksineen toimii, joskin lisää kaivattaisiin. Paippi, jöötit (vai oliko se nuubituubi?), tuolihissit, katettu mattohissi jne.. raha ratkaisee, mutta olishan sieltä ollu vaikka mitä kotitunturille tuomisena. Rinteet yleisesti on tietty lyhyempiä, toisinkuin Ylläksellä niistä löytyi kuitenkin mukavasti muotoja. En olis pistäis pahaksi, vaikka olisi jäänyt viettämään enemmänki aikaa sinne.

136cm lauta ja mies yhtä hymyä

-E