Tapahtumat

Loppukuun menovinkki x2 – Vapaalaskuiltamat & Ender

Julkaistu: 03.10.2015

Wuhuuu! Laskukauden korkkaava Skiexpo-viikonloppu koittaa jo tämän kuun lopulla. Ja sehän tietää koko alamäkiväestön yhteistä kokoontumista sekä talvifiilistelyä asiankuuluvine ohjelmistoineen. Me ollaan jo lyöty kaksi ohjelmanumeroa almanakkaan; perjantaina suunnataan tuttuun ja turvalliseen tapaan Iltamiin ja lauantaina tsiigataan Ettalan uusi pätkä.

30.10. Vapaalaskuiltamat

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Jo seitsemännen kerran järjestettävät Vapaalaskuiltamat kuuluvat meidän perinteiseen messurepertuaariin. Vanha Ylioppilastalo kokoaa saman katon alle puuteri-intoilijat ja tänä vuonna tapahtuma alkaa jo ennätysaikaisin, puoliltapäivin. Ohjelmassa on luentoja sekä esittelyssä kauden uutta laskukampetta. Ilta huipentuu filmipätkiin, mutta mitään vihiä niistä ei ole vielä ilmoille herunut. Jännityksellä siis odotellaan, millä clipeillä osallistujia tullaan tällä kertaa hemmottelemaan!

Lippuja voi 19 euron hintaan kotiuttaa täältä!

31.10. Ender – a documentary of Eero Ettala

Seuraavana päivänä suunnataan Bio Rexiin, kun leffan enskarikiertue päättyy Helsinkiin. Eero Ettalan koko uran niputtava leffa kertoo rehellisin ottein lumilautalegendan menneistä vuosista ja etenkin intohimosta lumilautailua kohtaan. Leffaa on tehty sillä idealla, että nämä hetket halutaan jättää jälkipolville muistoksi. Voihan sitä itse Eerokin sitten vanhana setänä kiikkustuolissa muistella. Täytyy todeta, että odotukset ovat korkealla!

5 euron tiketit sekä lisää infoa löytyy täältä! EDIT: LIPUT MYYTY LOPPUUN!

Ovatko nämä setit jo omalla menolistallasi vai minne suosittelet suunnistamaan expojen kieppeillä?

A