Les 2 Alpes

Foorumit Kohteet Ranska Les 2 Alpes

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Mikko 3 vuotta, 9 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 17.12.2013 klo 19.25 #24404

  Mikko

  Olin alkuvuodesta 2013 paikalla viikon verran ja voin todeta, että rinteet olivat upeat näin todella aktiivirinnelaskijan näkökulmasta! Esittelyssä mainitusta englannin käytöstä ei näkyny ongelmaa ainakaan niissä paikoissa missä asioin. Suosittelen lämpimästi kohdetta! Valinnanvaraa on rinteissä paljon. Hurjapäille etenkin koko musta Diable oli makeaa tikattavaa!

  27.10.2013 klo 0.36 #21438

  simovunn
  Administrator

  Viime kauden kokemuksemme perusteella Les 2 Alpes on monin paikoin erinomainen kohde.

  Parhaimpina asioina mieleen jäi suuri korkeusero ja lumivarmuus, kylän ravintolatarjonta ja monin paikoin fantastiset rinteet.

  Heikkouksiin kirjasimme iältään sekalaisen hissikaluston muutamat pullonkaulapaikat, huonon näkyvyyden riskit puuttomalla vuorella ja perinteisen alppikylätunnelman puutteen.

  Käyntimme perusteella hiihtokeskusta voi suositella etenkin perheille, joissa on pienempiä vasta-alkajia, parkkitemppuilijoille, pitkistä vauhtirinteistä pitäville sekä ranskalaista iltaelämää arvostaville. Eli lähes kaikille.

  14.11.2012 klo 10.10 #6923

  simovunn
  Administrator

  Olemme maaliskuun alussa lähdössä tutkailemaan ensimmäistä kertaa Les 2 Alpesin offari- ja hiihtovaellusmahdollisuuksia. Tälle puolelle vuorta päädyimme, jotta myös porukan rinnelaskijat viihtyisivät. Mutta mahtaako kaikki varteenotettavammat off-pistemiljööt löytyä La Graven puolelta?

  Ottaisimme kiitollisena vastaan kaikki vapaalaskuvinkit alueelta. Tarkoitus on tehdä Les 2 Alpesista päivän ja puolikkaan mittaisia etappeja kevyehkösti karvoilla noustavissa mäissä, ja rykäistä väliin yksi yöreissu, mikäli tarkoitukseen sopiva reitti ja vuoristomajoitushäkkeli löytyy. Jyrkimpiä seinämiä ja kiipeilyosuuksia olisi tarkoitus välttää.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Les 2 Alpes
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>