Hyppää sisältöön

Maailman suurin Angry Birds -puisto Vuokattiin

Vuokatin ympärivuotinen Angry Birds -maailma avataan kävijöille joulukuussa 2012.

Sisäpuisto viihdyttää säällä kuin säällä

Vuokattiin rakenteilla oleva Angry Birds -aktiviteettipuisto on mittakaavassaan ainutlaatuinen ja ainakin toistaiseksi koko maailman suurin.

Ympärivuotiseen sisäpuistoon tulee Angry Birds -teemaisen kokonaisuuden lisäksi eri urheilulajien kokeiluun omistettu monipuolinen pelimaailma sekä muun muassa skeittaamiseen ja BMX-pyöräilyyn soveltuva freestyle-alue. Puisto tarjoaa runsaasti tekemistä erityisesti perheen kanssa matkustaville sekä sellaisille lumilomailijoille, jotka eivät viihdy ainoastaan rinteessä koko viikkoa.

Angry Birdseille on omistettu 8 700 neliömetrin suuruisesta tilasta noin puolet.

Avajaiset joulukuussa

Vuokatin matkailualueen monipuolisuutta edelleen vahvistava aktiviteettipuisto valmistuu kuluvan vuoden joulukuussa.

– Puisto vahvistaa Vuokatin asemaa vetovoimaisena ja monipuolisena kohteena niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin matkailumarkkinoilla. Tällä hetkellä missään muualla maailmassa ei ole vastaavankokoista ja tällaisella konseptilla toteutettavaa Angry Birds -aktiviteettipuistoa, sanoo Vuokatti SuperPark Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Tanskanen.

Rovio ja Lappset aktiviteettipuiston takana

Angry Birds -aktiviteettipuiston toimittaa rovaniemeläinen Lappset Group Oy, joka kuuluu maailman johtaviin liikunta- ja leikkipaikkavälinevalmistajiin. Yhteistyökumppanina projektissa on mukana myös Vuokatin alueeseen vahvasti viime aikoina investoinut Holiday Club Resorts.

– Olemme iloisia siitä, että tällä hetkellä maailman suurin Angry Birds -aktiviteettipuisto rakennetaan Rovion kotimaahan, sanoo Rovion markkinointijohtaja Peter Vesterbacka.

Kuva: Lappset Group